Lukijat

30. marraskuuta 2010

30. päivä!!!!!

Jeiiii!!! Ihanaa♥♥♥♥♥♥

Nyt eletään jo vikaa päivää. Huomenna saa avata joulukalenterin ensimmäisen luukun ja Jensku pistää kalenterin pyörimään. Mitä toivoisitte joulukalenteriin? No kuitenkin... eihän täällä kukaan kommaa... :( Tutustuin tänään Ella3:n ja me höpöteltiin vähän kaikkee. Istuimme vaan iglussa lämmittelemässä. Tänään ei sitten muuta kuin että katsotaan mitä Ella ja Max sanovat...


Moikku muikku, Pandat!
Mitäs pidätte Mannyn ja Lilin uusimmista jutuista iglussa? Manny on saanut takan valmiiksi ja siellä palaa komea tuli. Lili on neulonut sukkia joulukalenteria varten, ja täyttää ne pian lahjoilla. ;) Ja joko löysitte Panfun joulukuusen?
Nyt vaan täytyy odottaa vielä pari päivää ennen kuin kalenteria pääsee käyttämään. Tarkemmin sanottuna keskiviikkoon. Mutta kuulin, että keskiviikkona sitten saammekin oikein kasapäin yllätyksiä… ;) Mitäköhän lahjoja noihin sukkiin oikein mahtuu? Joulukoristeita..? Huonekaluja? Tehtäviä?
Mä tiedän jo pari juttua… :cool: Näin Lilin yhtenä päivänä kiikuttamassa isoja paketteja piiloon… ja seurasin häntä!
:shock: Max, ihme vakoilija! Sehän pilaa yllätyksen… :( No joo, kyllä mäkin pienempänä aina tiesin, minne mun vanhemmat piilotti joululahjat. Mutta KOSKAAN en käynyt kurkkimassa niitä. No ehkä kerran. Tai pari. Vuodessa. :oops: Kurkittekos tekin Pandat joskus?

Hih! Mää en koskaan oo kurkkinu... mutta olen etsinyt kyllä lahjoja... 
:oops:

♥Sasse 

ps. Hyvää joulun odotusta kaikille lukijoilleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.