Lukijat

20. joulukuuta 2010

Maxin jouluposti mummilta ♥

“Rakas pikku Mini-Maxiseni
“Mitäs sinulle kuuluu? Olen lukenut teidän blogianne kovasti täällä reissuillani, ja täytyy sanoa, että olen kyllä tosi ylpeä sinusta! Ajatella, että siitä pikku Maxista, joka pienenä konttasi minun sukkahousut päässään, on nyt tullut oikea reportteri! Mutta siitä on kauan aikaa, kun olen nähnyt sinut oma pieni Pandani… Siksi päätinkin pitää pienen tauon reissaamisesta ja tulla visiteeraamaan sinua jouluksi! Ajattelin myös, että voisin olla sinulle avuksi, kun olet selkeästi siihen Ellaan hieman ihast…”
Yllä oli siis kirje jonka Maxin muumi oli lähettänyt Maxille ♥ Nyt kerron hieman yhdestä jutusta sillä KISA ON PÄÄTTYNYT! Jos olet vielä kirjoittamassa tarinaa, lähetäthän sen mahdollisimman pian! Olen saanut nyt yhden kisa viestin ja toivoisin saavani enemmän. Onhan minulla jo 21 lukijaa :) <- siis ainakin luulen niin ;) Tässä on siis edellisen kisan säännöt ja ohjeet

Hou hou hou! Joulu on pian ja täällä siirrytäänkin joulutunnelmiin! Onko sinulla viime vuosilta jääneitä tarinoita joita olet lukenut sisaruksillesi? Vai tykkäätkö vain kirjoitella? No nyt näppäimistö sauhuamaan! Tämän kuun kisassa on aiheena tarinakisa! Tarinakisan aiheena on taas: lumiukko, panfussa on joulu, lumihiutale sekä panfun kaunein joulukuusi. Otsikon saa keksiä itse mutta tarinan pitäisi liittyä kuitenkin talveen, jouluun ja muihin semmoisiin aiheisiin. Erittäin tärkeä aihe on Panfu. Kisa loppuu joulukuun 20. päivä!

Ohjeet kisaan: Lähetä tarina osoitteeseen sassenblogi@hotmail.com - laita viestiin mukaan pandasi nimi sekä blogisi osoite (jos sinulla on) Muista laittaa tarina mukaan ;)!!!

Onnea kisaan!!!

T: Sasse

Kisa aikaa on vielä KUUN VIIMEISEEN PÄIVÄÄN! Joten nyt kirjoittakaa niitä tarinoita :) Isot kiitokset siis Spindille rakkaalle kaverilleni että osallistui. KYSYMYS KATAOMG:lle: Aiotkos osallistua siihen tarina kisaan??? Vastaakko taas Ehdotukset ja muut sivulle :D Seuraava kisa liittyy tuohon kirjeeseen ;))) 
Eipä muuta joten....

PÖÖP!

♥Sasse




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.