Lukijat

18. joulukuuta 2010

unohdin...

...sen että minun piti kirjoittaa eilen kaksi postausta... noh... ei se mitään... tänään kirjoitan pidemmän koska eilen en kirjoittanut. Panfussa voisi tapahtua jotakin jännää josta voisi kirjoittaa. Tämä on hieman tylsää kun ei keksi tosta noin vaan jotakin jänskää kirjoittamista. Eikä Ella ja Max ole olleet Panfussa vähään aikaan. Vain Kamaria oli ollut Panfussa kait 2 päivää sitten... Kamaria tuli Panfuun juuri kun minä lähdin... luin twitteristä ja katselin kuvia Panfu Galleriasta. -_- Toivottavasti Panfuun keksitään jotakin huisaa... vaikka on ollut jo pari uudistusta. Olen saanut paljon hyviä kommentteja etenkin Jadettarelta (kiitos) ja tottakai muilta. Kiitos kaikille kommentojille, jatkakaa samaan malliin :) Toivottavasti Ella ja Max saavat kirjoitettua nyt sen Ellan joulutarinan 2/2 OSAN. Eilen tuli vähän ja voisin vaikka kirjoittaakkin siitä... oikeastaan kopioin sen teille nyt tähän...

No eihän susta nyt ota selvää. :roll: Mutta on mullakin yksi surullinen joulutarina, joka on lopulta kuitenkin onnellinen. Se tapahtui minulle pienenä. Haluatteko kuulla sen? No, täältä pesee. ;)
Kun olin ihan pieni Ella Panda, vasta 4 vuotta, halusin yhtä nukkea ihan mielettömästi. Tiedättekö niitä nukkeja, joita voi syöttää ja vaihtaa vaipat ja ne pissaavat oikeasti? :D No, toivoin sellaista ihan sydämeni pohjasta. Joka kerta, kun kävelimme yhden lelukaupan ohi tuijottelin sitä ikkunassa. Pyysin, että äiti tai iskä ostaisivat sen minulle, mutta eivät he suostuneet. Aloin aina lopulta itkeä, koska he eivät vain suostuneet ostamaan sitä. :( Sitten kun joulu alkoi lähestyä, tein joulupukille kirjeen, johon piirsin sen nuken kuvan.

Kun jouluaatto koitti, olin täynnä intoa. Katselin lahjakasaa kuusen alla, ja huomasin päällimmäisenä ison laatikon, jossa oli punainen rusetti ja kortti, jossa luki “Ellalle”. Sen oli oltava se nukke, ajattelin, ja revin lahjapaperit pois riemulla. Ja siellä tosiaan oli se nukke, ja kaikkia muitakin ihania lahjoja! Olin niin onnellinen, että kanniskelin nukkeani joka paikkaan ja otin sen myös mukaani päiväkotiin.
Kaikki pienet Pandat toivat saamiaan leluja päiväkotiin, ja esittelivät niitä ylpeinä muille. Paitsi yksi tyttö… Pandatyttö nimeltä Luise istui nurkassa ja itki ihan hiljaa yksikseen. “Miksi olet niin surullinen?”, kysyin häneltä. Hän katsoi minua kyyneleet silmissään eikä melkein pystynyt puhumaan, kun itki niin katkerasti. “No… no…. [NIELAUS] minä en saanut yhtään lahjaa.” :cry: Kun kuulin sen, tuntui kuin sydämeni olisi kutistunut kasaan kuin pieni rusina. Minusta tuntui niin pahalta hänen puolestaan. Mutta sitten sain ihanan idean… :idea: 

Sniif, sniif... Surullista ettei joku saisi lahjoja laisinkaan mutta tiedättekös jo mitä Ella aikoo tehdä. Itse jotenkin arvelen että.... ÄLÄ KERRO! Mit...??? Ahaa, Jensku huutelee taas tuolta. Niin, koska en halua että kerrot mitä tapahtuu. Joo okei en kerro... Saatte selvää vasta myöhemmin ;) Tänään joulukalenterista tulee jokaiselle pandalle, olisitko lukijani-kuva. Sen saa sitten kopioida/tallentaa omalle koneelle ihan vapaasti! :D Eli joulukalenteri paljastuksiaaa.... :D  Huomenna tulee sitten taas tietoteksti...   
Jep jep... Mitäs te muuten toivotte joululahjaksi? Mää toivon ainakin pleikka 3, siihen pari pelii, nomination koruu, rannekelloo, kyniä, koiraa (jota en saa) ja sitä että voisin tavata Ellan ja Maxin... ja sitten vielä... Joo joo! Mees nyt kirjottaa joulukalenteria ja tekemään sitä kuvaa :roll: No niin... Nyt äsken kun kirjauduin panfuun ja yritin mennä igluun, siihen tuli ensin iglu, latauspanda ja LILIN kuva! Siis Panfun oman suunnittelijan! Huh! Siitä en saanut kuvaa mutta tästä sain:
O_o olin kyllä ihan ymmälläni... ja menin minne tahansa, iglun musiikki tuli mukana... Sitten kirjauduin ulos ja takaisin sisään. Ja sitten se taas lagittti ihan liikaa. Sitten sii skirjauduin ulos ja takaisin sisään. Näin anskun olevan Panfussa joten ajttelin lentää hänen luokseen... se nyt ei sitten onnistunutkaan koska kone lagitti TAAS!  Onneksi sain haettua sen lahjan... Sitten kirjauduin taas sisään. Nyt vihdoin alkoi onnistua. :) menin puumajaani ja sitten koristin kuusen,

sen jälkeen katselin kuvastoja ja mietin mitä ostan kun olen kultis. Tässä ne sitten ovat (niitä on aika vähän sillä mulla on toosi paljon kamaa muutenkin jo)



Ei muuta jotenkas...



HEISSULI VEI!
♥Sasse

//uusi ylis!!!//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.