Lukijat

2. helmikuuta 2011

Hip hei!

Moi kaikki! Ensiksi ihanat suuret mega jätti isot onnittelut Pandapomolle, katak:lle ja KataOmg:lle KUUKAUDEN BLOGGAREILLE ♥!!!!

"Muoti ei vaikuttanut Michael Jacksoniin, hän vaikutti muotiin." Tänä vuonna Michael Jacksonin kuolemasta 3 vuotta. Ei siitä enempää paitsi että hän oli erinomaisen hyvä laulaja vaikka en niinkään hänen laulutyylistään pitänyt.

Panfussa on nyt Oscar delffiini rannalla. Menkääs hänen luokseen ;) Panfussa on tumma sää rintama ja epäilen että jollakin on teinikapina saapumassa :D Eli nyt teidän pitää kipaista äkkiä linnan terassille puhumaan Kamarialle mutta varokaa että ette saa flunssaa.

Tiedättekös mitä? En millään malttaisi odottaa perjantaihin että pääsisin kirjoittamaan. Eilenkin kävin koulun koneella mun blogissa :D Näin sen vain on mentävä....

Mutta nyt kuten kaksi päivää sitten sanoin, ilmoitin että kirjoittelen joka toinen päivä ja en kirjoittele pitkiä juttuja :)

Nähdään perjantaina!

Tassutellen,
Sasse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.