Lukijat

7. maaliskuuta 2011

Moikkelis koikkelis :DDD

No nyt kyllä Ellan moka on PAHA! Hän oli mennyt pussaamaan väärää Maxia :SS
Nimittäin jotakin MUUTA sherlock holmesia.... Aika paha aika paha.... 

Kirjotan tällee aamusta koska ei oo muutakaa tekemistä :P En kyl kirjota sit enää päivällä. Mutta kävin heti aamusta napsimassa kuvia. Katsotaas:

Joo. Siinä ne kannattaa klikata suuremmaks :)

Öö öö... NIIN! Ella oli eilen Panfussa... Luin PP:n blogista että Ella oli jutellu häne kanssaan joten päätin itekki hipsiä sinne. Siel oli Nikke ja niin pois päin... Juttelin Ellan kanssa ja muistatteko tämän kuvan?:

 Kuvaan kuului myös tekstiä:
Sasse haastatteli minua, ja sai mut hieman punastelemaan henkilökohtaisella kysymyksellään. Mutta en kerro vastausta Maxin kuullen! ;) :oops: (Pssst! Ehkä näette vastaukseni lähipäivinä Sassen blogista, linkki löytyy tuolta oikealta…) —>
:)) Mulla oli ihan älyttömän hauskaa tuolloin. Kiitos Ella sulle, mahtavasta haastattelu seurasta ;D. Ja vastaushan LÖYTYI sieltä mun vanhasta blogista. Tahdotte varmaan kuulla sen? Noh, en tiedä missä vastaus on ja se harmittaa mua kovasti :(( Tarkistin entisen blogini mutta ei se ollut siellä.... Vain yhet toiset haastikset jotka nekin oli kadonnu joskus :))) Kaikkee multaki katoaa... Noh, täs tää ja huomen taas! Nähään!

Tassutellen,
Sasse


ps. SPstudion kuvaukset alkavat TÄNÄÄN! JOTEN jos olet ilmoittautunut haastateltavaksi, voisitko kommentoida, kiitos! Ja haastatteluihin haluavat kommentoi myös!

8 kommenttia:

  1. 1,500 käyntiä! Kiitooooss!

    Tassutellen iloinen,
    Sasse

    VastaaPoista
  2. PS. ja 100 blogitekstiä!!!!!!!!! Kiitos kaikille, joiden avulla olen jaksanut pitää tätä blogia ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Kitoooooooos! OOtte ihaniii!

    Tassuttellen onnellinen,
    ♥ Sasse ♥

    VastaaPoista
  3. Missä milloin ja miten sä haastattelet?

    VastaaPoista
  4. Unimuru: Panfussa haastattelen(/SPstudio panda haastattelee). Mun puumajassa. Haastateltavana oleva saa kertoa hyvän ajan, ja haastattelut kuvataan.

    Tassutellen,
    Sasse

    VastaaPoista
  5. sul on tosi kiva blogi onko sulla maskotti/teetkö
    mul on tai no se on melekin valmis löllölle ja kisulle tuli yks ääni eli tuli tasan aion laittaa pandan mulle tulee ehkä yks hassu kuva mun blogiin jossa dawne pukeutuu jokuks hassuks ku mä määräsin!!!

    VastaaPoista
  6. Cecilia: Kiva että pidät blogistani! Ei ole maskottia mutta on ollut, en vain jaksanut enää sitä xD OK.

    Tassutellen,
    Sasse

    VastaaPoista
  7. Ööh.. En näe blogitekstissäsi muita kuvia, kuin vain nuo missä Ella on ja omakuvasi, Sasse.
    Missä ne kuvat ovat?
    Vaaleanpunaisin tassuin: Punni, Panfun oma Michael Jackson! XDDDDDDD

    VastaaPoista
  8. Punni(Panfun oma Michael Jackson:): Joo totaaa, ne oli vahingos unohtunu, vaikka kyllä muistin ottaa ne xDD Unohdan joskus noin pieniäkin asioita.

    VastaaPoista

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.