Lukijat

1. huhtikuuta 2011

Aprillia syö silliä!

Silliä en syö mutta Aprilli päivä on niiiiin hauska! Oon tehny jo kuusi aprilli pilaa, vaikka eilen sanoin etten tee :D Mutta ei hätää! Tein ne irlissä eli oikeassa elämässä. Tein kolmelle kaverille, kahelle opelle muiden luokkalaisten kanssa jaaa... Siinä ne. Ai niin! Lilille ja Hevostytsylle tein yhden :D Se meni kyllä heti läpi. Älkää kertoko sitä! Mutta jessus soikoon! Unohin tehä yhen!!!!!! -.- Noh, sit vaa ootetaan ensvuotta...

Mitäs te ootte tehny? Siis Aprilli piloja. Kertokaas mullekkin ;)

Tästä päivästä ei sen kummempia... 

Huomenna en varmaankaa tuu kirjottaa ja jos tuun se on aika lyhyt. Meen nimittäin heurekaan parin kamun kanssa.

Tassutellen,
Sasse

ps. sori kun kuvia ei oo tullu pitkään aikaan. Lupaan että pian tulee, nimittäin tässä kuussa on tulossa ainakin yhdet teemaviikot ;)

1 kommentti:

  1. Hei PPP-liiton jäsen! Olen päättänyt tehdä Panfuun oman matkaoppaan! Siksi pyydänkin kaikkia liittolaisia auttamaan kirjan teossa. Kirjaan tulisi jokaisesta Panfun paikasta pieni tietoisku, kuten esimerkiksi näin:

    Pelit: ---
    Miten kiivetään: ---
    Erityistä/hyvä tietää: ---

    Sinne tulisi myös kaikenlaista muuta infoa esimerkiksi vaikka kuka on Carl Caruso yms. Ja lisäksi toivotaan PALJON leikki- ja peli-ideoita, mitä kaikkea majoissa voidaan puuhata. Ja tietenkin ideoita, kuinka toisia voi auttaa.

    Tietysti teiltä olisi hyvä saada ideoita muihinkin tärkeisiin kysymyksiin ja vastauksiin, joten käykäähän kommailemassa Tillervon blogiin, niin saadaan kirjaan materiaalia, ennen kuin sitä aletaan työstää ja nitoa kasaan! Jokainen kommentin lähettäjä saa nimensä kirjaan, tottakai!

    Terveisin Alisa

    VastaaPoista

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.