Lukijat

15. toukokuuta 2011

Jääkiekon huumaa....

Heips kaikki ja hyvää iltaa ;)! Kuvasimme V:n kanssa lätkä videota joka saattaa miellyttää enemmän poikia kuin tyttöjä mutta hyvä siitä tuli silti. Kattokaahan se youtubesta. Ilmoitan sen ilmestymisestä mahdollisimman pian!

Ella ja Max viettävät sunnuntaita hyvin rennoissa tunnelmissa (;)) Katsoen niitä sirkuskilpailuun tulleita video lähestyksiä. 
En ihan oikeasti itse osallistunut (meinasin laittaa yhen juuri nyt (19:39) latautuvan videon sinne mutta en jaksanukkaa koska siinä on veljeni. Jos nyt se video latautuisi niin saisin latautumaan sen lätkävideon :)

Käväsin siis tänään Panfussa siellä Xalian (?) lukijajuhlissa. Valitettavasti jouduin lähtemään kesken... :( Rakastan juhlia mutta en voinut jäädä. Au, au mun korvat... Kuuntelen juuri iigorin laittamaa videoo ♥ :'( se on niin söpö se jääkarhu Knut ♥ Katon sen videon aina uudellen, uudelleen, uudelleen, uudelleen....

Blogini ulkoasu muuttuu hetkenä minä hyvänsä nimittäin teen juuri yläkuvaa ;)) Saas nähä millanen tästä ulkoasusta tulee! Toivottavasti tykkäätte :))

Tassutellen,
(eikuvaakunteenuuden)
Sasse


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.