Lukijat

9. kesäkuuta 2011

Mökkireissu

Moiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! ♥♥♥ Mitä kuuluu? Mulle ei niin hyvää mutta jaksan olla aina näin virkeä jailopilleri :DDD No siis me lähetään huomenna mökille joten postaukset HAR-VE-NE-VAT Harmi, koska oisin niiin kovasti tahtonut blogata :( Huomis iltana tulee postaus, ja lopuista en tiiä. Mutta mutta! Yritän olla ajan tasalla ja USKON että bloggaan joka päivä ;) Seurailkaa ja tarkkailkaa. 

http://blog.panfu.de/wp-content/catalogue-pages_LEFT14.pnghttp://blog.panfu.de/wp-content/catalogue-pages_RIGHT13.png
 
Uusia vaatteita on tullut taas kuvastoon niin kuin yllä olevasta kuvasta huomaattekin :) Vaatteet tai niin kuin Ellasemme sanoo: Päälle puettavat myyntikojut, tulevat Panfun kotikaupungista eli Berliinistä. +Kivoja uutisia: chatti auki 09.00-21.00!!! Mahtavaa! Voimme chattailla siis tuntia pidempään 16.6. alkaen
Muistittekos tänään käydä lähettämässä raketin? Mä muistin ja Pingoo olikin aivan iloinen! Huomenna täytyy taas käydä jos ehtii. Pitäkää Panfu pystyssä ja näkyillään!
 
Tassutellen,



4 kommenttia:

  1. Heippa Sasse!
    Mää aattelin osallistua siihen sun kisaan, mistä pääsee tuota kuvaa klikkaamalla. ;) Nii lähetän sen sinne sähkärin kautta. C:

    ~Musi~

    VastaaPoista
  2. Kuinka monta osallistujaa on jo tullut tuohon kilpailuun?

    VastaaPoista

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.