Lukijat

27. elokuuta 2011

Ella ja Max ovat tulleet KOTIIN!

Moiks! Tämä postaus on virallinen 200. POSTAUS! Aivan mahtavaa että olen jaksanut blogata jo näin kauan :DD Noh, postauksia vielä tulee, siitä voitte olla varma ;)!

Ella ja Max ovat siis tulleet kotiin! Matka kesti hiukan koska he kävivät Pan Leetäkin moikkaamassa! Olisimpa tuommoinen bloggari niin pääsisin matkustelemaan ♥


TAAS on aika Blog I like AWARDin :DD Uskokaa tai älkää, on tämä hassua. Olen saanut nyt 4 Blog I likea ja kunnioitan tätä kovasti

Sassen Panfu-blogi Koska täältä löytyy aina jotain hauskaa. Postauksista tulee sopivan pituisiakin. Keksit myös hauskoja kisoja blogiisi.

Sain tämän siis anzulta :)! Kiitos! 
Jaan siis nämä nyt eteenpäin..

Cristallyn blogille, koska hän on aina niin iloinen ja mukava tyyppi! Blogikin on aina niin mukava ja kirjoituksista saa selvän :)

Annimannin blogille, vaikka hän onkin uusi bloggari. Tekstit ovat tosi mukavia ja kirjoitukset hyviä. Onnea Anni :)!

Musin blogille, voi musi voi musi.... Blogisi on aina huippu ja ihana! Olet niin iloinen pikkupanda pallero ja iloisuutesi tartuu muihinkin :')! Kikatin kippurassa sun adjektiivi tarinalle ;)!

Tässä nyt siis taas säännöt :D

Blog I like AWARDin säännöt:
Kun saat Blog i like Awardin

• kopioi se oman blogisi postaukseen
• kerro keneltä sen sait

• vastaa kolmeen kysymykseen: Kuinka aloitit bloggaamisen? Mistä pidät eniten bloggaamisessa? Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

• kerro perusteluineen mille kolmelle blogille jaat sen edelleen (yritä keksiä erilaisia perusteluja)

• ilmoita näille bloggareille kommenteissa, että voivat kopioida merkin ja nämä säännöt omaan blogiinsa

• Lisää jokaisen blogin linkki

Awardin voi antaa myös sellaiselle blogille, joka sen on jo saanut. Jos saat sen uudelleen, voit antaa sen taas kolmelle blogille. Voit liittää Award-merkin pysyvästi oman blogisi sivupalkkiin. Ja muistakaa, että koska Awardia saa jakaa vain rajallisen määrän, ei kaikille hienoille blogille sitä voi kerralla antaa!


Ja sitten tämän päiväinen tähtikisaan kysymys!:

Montako huonetta on Linnassa? 
Eli laskekaa kaikki huoneet mukaan :)!

Tähän voit vastata tänään ja huomenna klo 16.00 asti :)!

Tassutellen,




2 kommenttia:

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.