Lukijat

17. syyskuuta 2011

:'(

Heipsis... Nyt ei sanat enää riitä kuvaamaan tätä tunnetta joka on sisälläni.. Tää ei todellakaan liity lopettamiseen.


  Olenhan kertonut teille pienestä Ticosta, hamsustani? Pienestä pallosta kasvoi nopeasti isompi pallo. Vikkelät jalat ja rapina. Ticon kaks vuotis päivänä tiesin että pian käy niin... Pian se kuolee... Vanhuus ei Ticoa rieputellut ja vielä heinäkuussa se oli vikkelä. Elokuun lopulla huomasin muutoksia. Ei se enää kunnolla nähnytkään. Nopeus oli muuttunut hitaaksi. Voimatkaan ei ollut enään paikallaan. Siirrettiin äidin kanssa kaikki sen ruoat ja vedet alas. Kaksi tasoinen häkki ei enään toiminut. Ei Ticolla ollut voimia kiivetä niitä tikkaita ylös.   Tänään sitten juttelin kaverin kanssa hamstereista ja kaveri pyysi mun mennä ottamaan kuvaa Ticosta. Siirsin Ticon häkin sängylle ja avasin luukun. "Voin ottaa siitä kuvan jos se ei oo kuollu" sanon ja katson Ticon mökkeröön jossa se aina tykkäs nukkua. "Ei...." sanon ja katson uudelleen mökkiin. Parahdan itkuun. Tajuan ettei se enää hengitä. Pyydän äidin katsomaan ja huomaan sen. Ei se vain hengitä. Äiti avasi mökin kannen ja totesi sen todeksi. 

R.I.P. Tico <33 31.5.2009-17.9.2011








Surullisin tassuin,


"Olit ihana, 
olit rakas, liian lyhyeen elämäsi päättyi, jäimme sinua katsomaan itkien, tuo ei olisi saanut olla kohtalosi. Mutta aina elämästä ei voi kaikkea päättää, toivottavasti siellä on hyvä olla, missä ikinä oletkin, ymmärräthän sen. Ja vieläkin nukahdan sinua miettien, kanssa silmien itkuisten. <3"


Muistakaa hoitaa lemmikkejänne!

Toivoisin että muistaisitte Ticoa blogeissanne laittamalla tämän palavan kynttilän uusimpaan postaukseenne ♥

17 kommenttia:

  1. EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIII!!!! Ei ei ei eieieieiieeiiiiiiiiiiiiiiii....

    VastaaPoista
  2. :(Surullinen tunne varmaakin valtasi sinut :( Voimia sinulle! Liitän kynttilän Postaukseeni muistoa kunnioittaen!

    VastaaPoista
  3. Surullista. Tiedän tunteen, minulta on kuollut kolme marsua :(

    VastaaPoista
  4. Tille: Niimpä :((
    Bee: Kiitos <33
    Poko: Älä muuta sano...
    Meda: Voih :(

    VastaaPoista
  5. Todella surullista.Omistan itsekkin hamsterin, joka täytti eilen vuoden niin minullekin kohta tapahtuu tuo samanlainen tunne. Otan myös osaa<3

    VastaaPoista
  6. Eks: Älä huolehdi. Vuosi ei kulu oikeastaan kovin nopeasti :). Kiitos silti <3

    VastaaPoista
  7. Otan osaa! :( Meillä on jotain kolme vuotias hamsteri Muro ja se on kääpiöhamsteri. Eli se varmaaan kuolee kohta itekki. :( Olimme saaneet sen tuttavaperheeltä ja niillä oli ollut tosi paljon hamsteri lapsia ja hamstereilla isä ja äiti. Kävimme kattomassa eka poikasia kun ne olivat vielä turkittomat. (Muistaakseni.) Ja eivät olleet avannee silmiään vielä. Sitten joskus myöhemmuin käytiin kattoon niitä ja otimme niistä Muromme. Muro on silti yhä vikkelä ja jaksaa kiivetä yhteen paikkaan sen häkissä. Ja ne kolme vuotta ovat kuluneet nopeesti, liiankin nopeesti. Minä olen iloinen siklti että Muro on vielä hengissä. Mut pian se kuolee varmaan! :(

    VastaaPoista
  8. Poke: Voih :( Varmasti ootte viettänyt Muron kanssa tosi kivoja hetkiä ja niitä varmana tulee vielä :) <3

    VastaaPoista
  9. :( nyyh mul on koira 2 vuotta pelkään et se jää auton alle tai jotain:( mut mun koiran silmät ovat sumeat mitä jos se pitää lopettaaa!apua mul tuli itkuu...
    mutta saan marsuja 2 ehkä mut on se jo nii lähel...

    VastaaPoista
  10. Nyyh, voimia sulle Sasseni :(♥ Liitän Ticon kuvan & kynttilän postaukseen.

    VastaaPoista
  11. :'(. Liitin kynttilän kuvasn postaukseeni. Toivottavasti luet sen. Kirjoitin puolet postauksessa Ticosta.

    P.S. Jos ihmettelet miks oon nimettömänä, en jaksanut kirjautua Bloggeriin.

    VastaaPoista
  12. Melkein pillahdin itkuun, kun luin ton surullisen postauksen. Otan osaa hamsusi kuolemaan. Ymmärrän, että tuo on NIIN surullista, vaikka minulta ei ole kuollu koskaan lemmikkiä, koska en omista sellaista. Koeta jaksaa. Sinun hamsusi oli tosi söpö. <333 Jaksamisia, Murulle!
    -Ria

    VastaaPoista
  13. Laitoin tuon kuvan blogiini. Ja kun katsoin kuvaa niin Tico on todella söpö, ja ihana niin oli pakko muistella Ticoa.

    VastaaPoista

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.