Lukijat

23. syyskuuta 2011

Kultapanda päivä ja limalätäkkö!



Jihuu! Vielä on kaksi päivää jäljellä ja saamme rauhanpuun majaamme :) 
Tänään on muutes kultispäivä! Mun mielest ois hyödyllistä jos vaikka kaikki saisivat 1000pk vaatteisiin kultispäivinä. Eikös teistäkin? Noh, ehkä siinä menisi hiukan ideaa ;)

Max liukastui tänään limalätäkköön! o.o hassu juttu... Enhän mä ainakaan aamuisillani reissuilla nähnyt limaa. Näittekö te? Ehkä Max oli jo käynyt keräämässä sen pois tutkimuksiaan varten niin kuin kertoi. Tai ehkä olin aikasessa ja lima ei vielä ollut ilmestynyt ja tekijä oli nukkumassa.. Kaikenlaisia juttujahan on olemassa ja mahdollista tapahtua. Max kuitenkin kertoo, että lima oli paksumpaa kuin tavallinen. Limaexpertti hän hän on ;). Huomenna selviää mitä se oikeen oli. Olikohan se jonkun...jonkun mosterin? Tai etanan? 

Haluisitteko uuden ulkoasun. Alan kyllästyä tähän, varsinkin nyt kun tajusin miten tehdään läpinäkyviä yliksiä (kiitos spindin ja omien aivojeni) 
Näettekös muutes tuolla twitter palkissa olevan kysymyksen? Vastailkaas siihen aikanne kuluksi :)
Ainiin! Olettekos lukeneet postauksiani Aivan Panfussa? Jos ette niin nyt kipinkapin! :D

Rauhaisin tassuin,

2 kommenttia:

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.