Lukijat

8. lokakuuta 2011

Haaste juttua...

MOI! Tästä tulee nyt tällainen tiedotus postaus tästä blogeissa pyörivästä haasteesta. Eli kuten tiedätte, kirjoitan irl-blogia ja sieltähän haaste lähtikin eteenpäin (spindille(ensanooikeaanimeä), catrille ja jadelle (ensanooikeaanimeä)) Ja itseasiassa heidän irl-blogeihin eli tarkoituksena on laittaa eteenpäin vain irl-blogeille. Jossain vaiheessa tämä haaste kuitenkin kääntyi ja lähti kulkemaan panfublogeissa. Nyt siis huom! Jos te olette niitä nyt saaneet, se on okei. Mutta jos niitä saatte vielä, tehkää kyssärit loppuun ja älkää laittako eteenpäin. Arvostan tätä suuresti. Eli itse sain Anzulta, kiitos (: 
(oonkin jo vastannut näihin kertaalleen....) :D

1. Lempiruoka

Hehhhe... Tykkään aikalailla kaikesta ruoasta mut nyt mistä eniten pidän on se vanha spagetti ja jauheliha kastike :DD En kuisteskaa tykkää mistää nuudeleista tai esim. sushista.

2. Lempimakeinen

Tutti frutti Passion ehdottomasti ja suklaa (fazerin...) :DD


3. Lempiluettavaa

Demi, Inez, Miss Mix, kirjat (tähän ei kuulu koulukirjat) Demi on paras (: + blogit


4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä

Uskokaa tai älkää, minä, siis erittäin tyttömäinen tyttö, ei tykkää tehdä mitään käsitöitä. Että näin (:


5. Lempielokuva

Kaikki on yhtä hyviä :DD Mul on sit tosi mielenkiintoset vastaukset


Noin. Nyt en sitten jaa tätä eteenpäin jotta tää saataisiin katkastua ;)

Noni nyt siirrytään Panfu aiheeseen :D Ella loukkaantu koska Napasapan ajotietokone Iris (vai kirjotetaankos se kahdella iillä niinkuin Iiris?) suuttui Ellalle. Ensin Ella heitti vahingossa vesi-ilmapallon Iriksen silmään ja sitten se muuttui punaiseksi ja aivan ärtyneeksi. Sen jälkeen Ella olikin muuttunut tuhkaksi tai semmoiseksi.


Hui! Onkos teille käyny noin? Mulle ainakin. Taisinkin kertoakin siitä jossain postauksessa :D
Mukavaa lauantaita kaikille! (:


6.10.



Tassuin,

3 kommenttia:

  1. Mä sain ton alunperin sienikseltä... -.- Siinä se kai sitten tuli tänne panfublogeihinkin... Zz...

    VastaaPoista
  2. Tille: Okhei.. Mutta ei se mitää (: Ois munki pitäny laittaa siihen saadessani sen että se kulkee vain irl-blogeissa. Noh, tekevälle sattuu

    VastaaPoista

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.