Lukijat

5. tammikuuta 2012

Hämmästynyt Sasse

Hellou panda mussut! Taas on tullut ehkä hiukan lomailtua bloggarintyöstä mutta onneks teillä on muutkin bloggaripandat jotka pitävät teidät (ja mut matkan päällä) ajantasalla.

Nyt ensinnäkin mietin tätä "juoru-uutista" joka on lähteny liikkeelle pari päivää sitten. Koskien Hanskua (HansQu_ihq) ja Eppua (EppuRock). Voisko joku selittää? Esim. Xallu tai Nano TAI itse juorujen henkilöt. Koska on ihan hullua kun "riitelette" toistenne kanssa jostain pikku asiasta! Mun mielestä ei todellakaa oo paha asia olla pojan kaverina. Itseasiassa mulla on irlissä monta kaveria joista osa on poikia ja se on okei. Ei aina tarvii tuntee "ihastusta" johonki poikaa... Ja pojat itseasiassa vois enemmän olla tyttöjen kavereita eikä aina esim. moittia ;)
No eipä siitä enempää.

Kamaria on nähny kristallipallossaan jäätyneen Napasapan! Napsun planeetalla ei kaikki oo hyvin :oo Myös kaukoputkesta näkyy Napsun ufo, mutta aika pienenä viel... Huomenna päästää tutkii enemmän!

Tassutellen, Sasse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.