Lukijat

20. marraskuuta 2010

20.11.10 +ensimmäinen postaus

Hei vaan pandapallerot ja hyytävää päivää! Tämä on siis ensimmäinen postaus uudessa blogissani. En taida kirjoittaa nyt paljoa koska kirjotin niin pitkän entiseen blogiini. 
Meillä täällä on kotona n. -1.4 astetta kylmää. Tuntuu kyllä kylmemmälle... Tässä vähän juttua Panfu Blogista.

Hihi, toivottavasti se on sisältä vähän tilavampi kuin mitä tuosta saattaisi ajatella. :lol: Mutta Max raukka joutuu kyllä jättämään bileet väliin ja lepäämään vilttien alla, että paranee!
Mutta… mutta… [SAA VALTAVAN YSKÄNKOHTAUKSEN] :roll: Äh… Sä kuulostat ihan mun äidiltä. :mad: 

Samaa kuin Ellakin sanoo: Max joutuu jättämään ne bileet kyllä väliin. Niin Parane pian jotta saadan nähdä sut sitten joraamassa meidän muiden kanssa! Tein Maxille kivan kortin(meni hieman pieleen :()
Mitäs pidät? Sitten... Spindin blogissa luki näin: "Ja nyt  julkistan kilpailuuni: SASSE! Kilpailun idea oli suunnitella joulukalenteri." Jeii!!! Olin ainoa osallistuja... :( harmi... Ne jotka lukee tätä niin klikatkaa tästä siitä pääsee Spindin blogiin. Huomenna Panfussa on iglubileet ja ne kestää (onneksi) tiistaihin asti! 
Huomenna blogissa:
  • Luvattu tarina (tekijänä Sasse ja Sporttassu <3)
  • Kisa-Visa
  • Kuvia Iglubileistä
  • Ja paljon muuta

Pitäkää tassut lämpiminä sillä huomenna jorataaan :D!!!

Sasse :)

ps. Katsokaa Pandakirja-sivu! Sinne kommentteihin voitte laittaa tietoja omasta pandastanne ohjeen mukaan. Lukekaa enemmän sieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.