Lukijat

12. marraskuuta 2010

Tervetuloa

Tervetuloa Sassen panfublogiin!

Täällä on siis kaikki uusimmat uutiset ja kaikki muu ihan hiiren ulottuvilla. Ensin vähän Historiaa viimeisimmästä blogista:
  • Avattiin 20.11.10
  • Isoin kävijä summa on ollut jopa yli 100.
  • Sivuilla on ollut musaa
  • Kuviakin saatiin
  • Eipä muuta
Ja siiten vähän muuta tietoa "tulevasta" ja "nykyisestä"

Olen Ellan ja Maxin apuliitossa jonne voi siis osallistua, Reportteri Taman panfublogissa. En ole ehtinyt vielä laittaa tunnunusta (sori, tama!) mutta yritän saada sen mahdollisimman pian!
Sääntöihin kuuluu se että kommenteissa EI kirosanoja!! Ja ollaan kilttejä muille. Jos täällä on kisa merkintä (sisältää siis kisan) vastaukset siis ainostaan siihen merkintään. Kisoissa on myös täällä hyvä pointti se että en näytä niitä kommentteja jottei kukaan voisi matkia :D.  Ei niitä sääntöjä kai enempää mitään nyt mainittavaa ole... Paitsi että tota mulla on siis kisa sähköposti: sassenblogi@hotmail.com ja siihen sähköpostiin ei tehdä mitään pandaa!!! Kommenttini aloitan kommentoijjan pandanimellä.
Näitä blogeja luen:
Ja moooooooooooooonia muita :D 

Täällä blogissani on Viikon pandablogi menetelmä. Kun otsikkona on esim. 24.12.2011 +Viikon Pandablogi Niin siitä sitten tietää laittaa lempi pandan blogin osoitteen. Eniten ääniä saanut blogi saa nimensä ja proffa kuvansa tänne näin! 

Kommentteja ja ehdotuksia saa laittaa tottakai ihan rohkeasti ja sitä juuri toivoisinkin. 
Voisin ottaa myös Kuukauden Panda menetelmän vuodelle 2011. Kuukauden Pandaksi pääsyä en vielä tiedä mutta taitaa olla se kuka on aktiivisin lukija sinä kuukautena. Kuukauden Panda paljastetaan aina ensimmäinen päivä sitä kuuta. 

Antoisia lukuhetkiä Sassen Panfublogin parissa toivottaa,
Sasse :)

3 kommenttia:

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.