Lukijat

25. marraskuuta 2010

Kuvia eiliseltä ja kuukauden bloggarit valitaan taas

Hei kaikki! Eiliseltä tähän alkuun pikkusen (tai ehkä enemmän) kuvii










Ja näis kuvissa siis on Lili ja minä(tavis asuissa ja sitten ihanassa lammas-asussa) Mikä on teidän lemppari koko puku Panfussa ?(joita on siis saanu Panfusta ilmatteeks)

Moni varmaan tietääkin jo että viikonloppuna arvotaan taas kuukauden bloggarit! Aion vahtia Ellan ja Maxin blogia kuin haukka, jospa sitten onni osuisi kohdalleni :D
Kuulkaas, meillä on tänä viikonloppuna tulossa vaikka mitä jännittävää blogiin… Yksi ihan mahtava kilpailu ja kuukauden bloggarin julkistus! Muistakaapas lukea, ettette missaa niitä. ;) Max on vielä vähän kipeä, niin mun täytyykin lähteä tästä hommiin, että ehdin kirjoittaa kaikki postaukset. Ja kääk, se kuukauden bloggarikin pitää vielä valita!!! Valinta on vaikea, kun blogeja on joku miljoona!!!!!!!
Elikkäs kaikki nyt kertomaan Ellalle suosikki blogit! Joku ihmeen hipparulla oli laittanut mun ja spindin blogin suosikkeihin! Kiitos Hipparullalle Ja sitten yksi ihan päivän selvä asia: JOS LUETTE NIIN KOMMATKAA, KIITOS! Ei nimittäin oo kiva kattoo joka päivä 0 kommenttia kohtaa :( joten jatkossa toivoisin teidän kommentoivan. Tilaukset sivullekkin kannattaa ihan rohekasti kirjoitella. Oon aika hyvä tekemään yliksiä sun muita. Ja Pandakirjaankin saa ihan kuka vaan kirjottaa Pandastaan tietoja.

Toivottavasti tänne saataisiin enemmän lukijoita ja kommaajia.Huomitteeks tuleepi sitten:

♥Spindin repo
♥ei kuvii
♥Yllärii!!!


Terkuin

Sasse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.