Lukijat

24. marraskuuta 2010

Sorry :(

Sori vaan,
kun en oo kirjotellu. Kokeita tuppaa olemaan niin paljon ettei niistä loppua taida tulla

Hauskaa päivää kaikille ja ennen kaikkea BÄÄ-mäistä päivää kaikille! Kaikki varmaan tietääkin että IGLUSSA on Lili ja sille totisesti kannattaa puhua! :) Mitäs Ella ja Max sanovat?
Moi Pandat!
Oletteko jo käyneet iglussa kuuntelemassa, mitä Lili meinaa? Hän haluaa neuloa kasapäin sukkia… tai no, antakaa hänen itsensä kertoa. Käykää kysymässä! Se on jännää! ;)
Sukista tulee Panfun joulukalenteriiiiii!!! :D
No kiitos, Max, kun pilasit yllätyksen. :roll: Mutta kyllä silti vielä kannattaa mennä Lilin puheille, koska hän tarvitsee apuanne! Hänellä on niin iso homma sukkien kutomisessa, ettei hänellä riitä lanka, eikä hän ehdi keriä tarpeeksi villaa sitä varten. :shock: Pääsette siis kerimään lammasta! :D Nips naps nips naps!
Kiitos Ella ja Max :D jotenkas nyt kaikki Panfuun (tai ainakin 1.12.2010) Olettekos jo käyneet ostamassa joulukalenterit? Vai oletteko tehneet itse? Mä kävin ostamassa eilen ja sitten teen yhden ite. Se on semmonen muumitalosta tehty piparkakkutalo...  pitäis alkaa tehä sitä jo. Joululahjatkin on ostamatta ja...  Älä hoppuile. Kyllä sä ehit tehä kaiken valmiiks. Mit??? Moi! Mitä sä tääl teet? Sun pitäis olla siellä matkalla! Niinhän mun piti. Kone hajos enkä päässy sinne. Pitäiskö meidän kertoo lukijoillekkin? Joo. Siis Jennuska-baby (ei kovin kuuluisuus Panfussa) on siis tullu 1.12.-24.12. asti kirjottelemaan mun kanssa joulukalenteria. Jennuska pitää itse Joulukalenteri sivua mutta kirjottelen sinne joskus :D Kiitti Sasse. Et säkään kovin kuuluisa oo :(...  älä pikku vitsistä suutu! No kuitenkin. Mä siis kirjottelen sinne joulukalenteri sivuille. Musta tulee esittely Pandakirjaan, Kunkut sivulle :D En kyllä mikään kunkku oo. No et niin mut sinne tulee kaikki semmoset "eXtra-kamut"  hih! No mä meen nytten Mun puumajaan. Nähään sitten Jensku! Jeps. Tulkaa kurkkaamaan 1.12. kun joulukalenteri avataan!

Kahdestoista lukijani: DEVI!!! 
Kiitos DEVILLE! (jaa´a pitäiskö laittaa....)
  
Luukuttain :_D

Sasse ja Jensku

ps. 1.12. arvotaan myös kuukauden Panda jotenkas nyt siis äänestämään!
pps. ens maanantaina mä katson ekan viikon pandablogin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.