Lukijat

29. joulukuuta 2010

♥HUOMIO HUOMIO♥

Hui! Ella ja Max sanoo että Panfu on tulessa!
Ei kai? Joo joo! Max sanoo näin: 
"Törmäsin juuri Mannyyn kaupungilla ja hän oli ihan poissa tolaltaan. Hän kertoi että ilotulitukset jotka hän oli tilannut, olivat pudonneet alas niitä kuljettaneesta lentokoneesta, ja syttyneet tuleen! Siis se tarkoittaa sitä että nyt jossain päin ympäri panfua on palavia raketteja, jotka voivat poksahtaa milloin tahansa"
Kamalaa! Toinen HUOMIO on että nyt Max on tainnut luulla väärin. Ella onneksi korjasi asian :) Ai minkä asian? Noh, Max luuli että Kamaria puhuu kummituksille :D Hassua! Sori Max, ei millään pahalla. Tekevälle sattuu :)
Minulta puuttuu vielä kaksi ilotulitetta, taikakulho + jokin kolmas esine (//tina//)
Ilotulitteet
  • SanFranpanfu
  • Lato
  • Urheilukenttä
  • Wanha Satama
  • Linnan sisäpiha
1)Ravintola(lusikka löytyy sieltä...)
2)Kauneushoitola(...ja täältä löytyy kulho)
3)Kirjaston ylähylly oikealla puolella(tina on possun näköinen)
    1)2)3)

    Minua auttoi pari pandaa ja kiitos siitä heille :)
    Otin lopuksi Kamariasta ja musta kuvan (vaikkei se oikea kamaria ollutkaan )Tasokone toimi eilen joten pääsin 37 tasolle :) Huippua! Muistattekos kun joskus laskin että kuinka monta tasoa vielä niin olen 50 levelinen? Noh, viimeksi oli 14 ja nyt on.... on.... Mikä sun matikkas oli?! *vaimealla äänellä* 8... 13! 50-37!
    Mutta nyt, sain ladattua taas Youtubeen yhden videon, jotenkas käykääs katsomassa. Tässä teille linkki: Panfuvideo En koskaan keksi mitään hyvää nimeä joten niiden nimet ovat aika tylsiä. Multa vois odottaa vielä (ainakin) yhtä videota sillä siitä puuttuu vaan musa. Wau! Miten sä osaat tehä?! Multa menis ainakin 1o ooo ooo tuntia (ja päivää) tommoseen! Mun kone on jo sitä paitsi sen verran pipi, että siinä kestäis avata koko ohjelma jo 1o ooo ooo. Juu juu... Niin varmaan... *pyörittelee silmiään* Noh, mä meen tästä jelppimään muita pandoja niiden tehtävien kanssa. Taikakulho lie mikä nyt sitten olikaan, oli helpossa mutta silti vaikeassa paikassa :) Nyt silmä kovana, täältä tullaaaaaaaan!!!!! *lähtee juoksemaan, supermies tyyliin* Alice siis livisti... Selitti kaiken lisäksi niin nopeasti koko juttunsa ettei selkoa meinannu saada. Kommentteja ei oo tullu hirveesti mutta onhan tilaukset sivulla jo 17 kommenttia. Panfubileisiin voi vielä osallistua joten tän postauksen kommentteihin voi laittaa ilmotuksia. Liitot on avoinna kaikille muistakaa se! Nyt tässä tää, ja huomenna nähdään!

    Tassutellen,
    Alice ja Sasse

    2 kommenttia:

    1. Hei!

      Pyysit arviointiani ja tässä tulee:

      1. Älä kirjoita kaikkea putkeen vaan paina välillä myös "entter"-nappia.
      Muuta järkevää en nyt tähän keksi joten hyviä jatkoja!

      Ohjeita antoi Blogien lukija panda!

      VastaaPoista
    2. Blogien lukija panda: Kiitos paljon :) Tuosta vinkistä olikin hyötyä. Olisi kiva jos arvostelisit Spindin blogiakin ;)

      VastaaPoista

    Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.