Lukijat

21. tammikuuta 2011

Hei kaikki!

Blogiin on tulossa (jo yläkuvankin mukaan) Remember Friend!-teemaviikko jolloin Tilaukset sivulta saa kopioida kuvia, Helppis-Pandat liittoon on tulossa yksi juttu, Suski on tulossa kylään koko viikoksi, uusi tausta blogille, uusi yläkuva(se on jo valmis : P)... HUH! Kaikkea tapahtuu mutta niin myös Panfussakin: Mä tiedän kuka se on! Mä tiedän!!! Se on Gulliver!!! Harmi vaan etten nyt ehdi Panfuun koska koulu alkaa kohta (8:n aamu nääs) Kata sai eilen Kiian roolin siinä elokuvassa. Hän vinkkasi että voisi kuvata leffan ja se olisi tosi kivaa, ja se käykin jos multa siitä ei tuu mitään. Noh, katsotaan katsotaan ;). Olen vieläkin 37 tasolla -___- En kestä!!!!!! O.O O.O O.O Ohhoh... Ohhoh... Menin Panfuun (koska ehdinkin) ja arvatkaas minne lensin?! Suoraa päätä Paul The Kidin huoneeseen. Mun piti just kirjoittaa että tiedättekös miten Paulin huoneeseen pääsee ja nyt sitten ite lensin sinne :) Siis Paulin huoneeseen pääsee joko näin just että kirjautuu sisään TAI sitten hakee Troyltä letun ja antaa sen Paulille jotenkin ihmeellisesti. Ai niiin, olen ihan kohta iiiiiiiihan kohta 38 tasolla. Siihen on nyt ALLE milli :D Lahjakone ei toimi. Tylsää. Kirjoitan koulun jälkeen....

SASSE KÄVI KOULUSSA...
...tuli takaisin... Laajensin tänään omaa panfuani ja liityin Ruotsin Panfuun. Oli kyllä aika hankalaa puhua ja vastailla koska piti kattoo kaikki google kääntäjästä :D Jos olette Ruotsin panfussa niin nimeni on SuomalainenPanda. Ei kannata puhua kellekkään jollet osaa ruotsia,  ja jos te sitten haluatte; Menkää viidakkoon. 

Uusi tarina tulee tänne blogiin heti kun saan sen valmiiksi. Siitä tulee Aikamatkajuna niminen tarina. Secret Garden tarina kuitenkin jatkuu tapansa mukaan, vaikka saisinkin Aikamatkajuna tarinan valmiiksi. Musta tuntuu että aloitan sen tarinan heti huomenissa joten olkaa valppaina. Aina jokaisen postauksen lopussa tulee tarinan yksi osa.

Kuitenkin tänään on postaus nyt loppu ja huomisiin!!!


Tassuttelen,
Sasse

muistakaa elokuva ja Secret Garden kisa!!!

Klo 20.26
Pääsin tasolla 38. Kamaria oli Panfussa. Muutin kirjoitus fonttia joten kertokaahan mitä pidätte? Jos se on liian sekavan näköinen muokkaan sitä pian. Kommit auttais nyt sitten tässä vaiheessa. 

3 kommenttia:

  1. Onko tää liian epäselvä teksti? Mitä luulette koska jos sitten on... Aion vaihtaa tän johonkin muuhun. Mulla on pari muutakin kivaa fonttia mutta tykkään tästä eniten. Saan ite selvää aika hyvin mutta se nyt kyllä riippuu teistä.

    Toivottavasti vastaatte tähän :)

    Sassenne

    VastaaPoista
  2. JOS muistat, oli MINUN idea toi "aikamatka juna". eli en oikein tykkää

    VastaaPoista
  3. Spindi: En saanukkaa tehtyy sitä joten siitä ei mun kannalta tuu mitään. Jooo muistan muistan... Ota se idea vaan :)

    VastaaPoista

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.