Lukijat

22. tammikuuta 2011

Kamaria oli eilen Panfussa ja...

...kaikki hyppivät hänen päälleen. Oli siellä pari semmoista pandaa jotka eivät hyppineet: Panfu6b... oli varmaan...ainoa... mun kanssa. Mutta kuitenkin pointti tässä on, että älkää rakkaat pandat hyppikö julkkisten tai muiden pandojen päälle. Miettikää miltä se teistä tuntuisi? Sitten palataankin Vauvajäristyksen pariin:

No totta kai he muistavat! Vai luuletko, että he ovat menettäneet muistinsa ihan niin kuin Troy eilen? ;)
Se oli kyllä tosi outoa. Troy ei tuntunut muistavansa mitään siitä maanjäristyksestä, jossa kaikki hänen lettunsa ja jopa pannut lentelivät ympäriinsä. :shock: Tosi erikoista. Hän jutteli vain jostain suun pyyhkimisestä ja varoitteli liukastumasta lettuun. Hän oli varmaan vieläkin shokissa, eikä tajunnut mitä tapahtui!

Troy on siis menettänyt muistinsa ja on nyt ihan shokissa. Ymmärtäähän sen. Järistys oli aika kaamea. No mutta miten Paul liittyy tähän?

Niin. Voi raukkaa… :( Se oli varmaan niin kova kolaus, ettei hän tajunnut edes mitä tapahtui. Tänään hän olikin sitten ihan eri Panda! Hän muistikin kaiken, ja kertoi meille jopa KUKA kojua oli vapisuttanut ja MITEN me voisimme itse nähdä sen tapahtuvan omin silmin!
Pahantekijän nimi alkaa P:llä ja siinä on sana “lapsi” englanniksi. ;)
No loistavaa, Max! :roll: Nyt kaikki tietävät, että se oli Paul the kid!

Mutta... Miten se voi olla? Kun Paul on niin pieni. :S Tämä alkaa käydä omituiseksi. 
Muuta asiaa:

Otan yläkuvan pois. Ihan niin kuin siitä syystä etten pidä siitä. En tiedä milloin sitten teen sen uuden yläkuvan ennen Remember Friend-teemaviikkoa. 
Lähetin kommenttina kaikille Helppis-Pandat liiton jäsenille, tietoa My Friend-viikosta. 
Ai niin! Eilisestä vielä. Kävin siis eilen Routsin Panfussa, mua ihmetytti aika paljon se että kuinka paljon niillä olikaan niitä servereitä! HUH siellä oli ainakin toisella puolella 6 ja toisella 4 = 10
Sitten mä näin tässä aamulla lotuksen, Hannahin, Musin, lilin, garyn, avatarin.... Ankkahullukin oli Panfussa mutta koska lotus ja ne oli paikal menin niiden luokse siinä toivossa että Ankkahullukin olis ollu siel. Mut ei ollu. Sitten se kyl oikeestaan tulikin.

Tässä tän päivän postaus ja huomenna nähään taas!
Tassutellen,
Sasse

2 kommenttia:

  1. SECRET GARDEN KISA ON NYT PÄÄTTYNYT! SAIN NELJÄ VIESTIÄ JOISTA YKSI ON VOITTAJA! HUOMENNA LAITAN TEILLE NE LOGOT JOTEN MUISTAKAA TULLA.

    Sasse

    VastaaPoista
  2. Vaihoin taas fonttia, ja päädyin siihen tulokseen että pidän tämän. Toivottavasti saatte selvää :)


    Sasse

    VastaaPoista

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.