Lukijat

23. tammikuuta 2011

Ihania karvaturreja!

Moi kaikki Pandapullerot ja pallerot! Kirjoitan näin illalla ja ole loooooooooopen väsynyt. Olen ollut ulkona, olen pessyt meidän perheen koiran... ja aikalailla kaikkea muuta. Haluaisitteko nähdä koiramme kuvan? Noh, voin näyttää sen:
Tässä kuvassa on Pinja ,9kk,(valkoinen koira) ja Laku, 4v., (musta koira). Laku on mun oma ja Pinja perheemme yhteinen :) Rakastan molempia ♥ Omistan myös oman hamsterin Ticon, 1.5v. 

Nyt tahtoisin esitellä teille neljä logoa, joista yksi on lukijoiden suosikki ja toinen oma voittaja. Logo on siis Secret Garden tarinalle. Kisavastaukset sain näiltä pandoilta:

Unimuru
Spindi, AliceOmg ja Reportteri_Suski. Esittelen kumminkin logot huomenna, jolloin on enemmän aikaa. Panfussa ei tapahdu nyt juuri mitään ihmeellistä paitsi että Troy on kaupungissa ja Paulin huone on nyt sitten virallisesti avattu. Onko teillä kouluissa tämä toimii!-kisa? Meillä on. Mun ja mun porukan työn nimi on Bow Croix, joka on siis Ranskaa ja tarkoittaa Varsijousta. 

Tapahtusipa Panfussa nyt jotakin jännää niin olisi mukavempi pelata. Mutta onhan toki kiva nähdä kavereitakin jota nyt juuri tällä hetkellä haluaisin. Blogiini on nyt kummiskin ensi kuussa tulossa kisa (mutta en kerro vielä minkälainen). Se liittyy ystäviin. Ei, ei ole piirrustuskisa, koska ne eivät näyttävästi tuota kovin suurta innostusta. Muistakaahan Osallistua Helppiksien sekä Pandakirjan tempauksiin :) Itse aion jättää juttuni Helppiksiin tämän postauksen jälkeen.

Olen tässä miettinyt hetkellistä taukoa mutta tulin siihen tulokseen että EN PYSTY olemaan erossa koneestani, joten siitä ei tulisi mitään :D Kommentteja en ole saanut enää montaakaan, ja laskurin määrän kasvaminen alkaa hidastua. En tiedä oikein mitä tekisin jotta pitäisitte tästä :S Kirjoittakaahan kommeihin mitä tahtoisitte. En suutu mistään parannus ideasta vaan otan sen ilomielin vastaan! 

Päätin juuri äsken esitellä teille ne logot. En pysty olla katselematta niitä kun ne on niiiiin hienoja!!!

Tässä vasemmalla on AliceOmg:n taiteilema logo ja oikealla puolella on Reportteri_Suskin taiteilema logo.

 
Tässä (vasen) on Unimurun tekemä logo ja Spindin on toisella puolella (oikea)

Päätöksestä ei tule helppoa, sen voin jo sanoa, sillä kaikki ovat älyttömän hienoja!  Huomenna julkistan voittajan. Laitan otsikon, voittajan nimen mukaan. Muistakaa että nyt TEILLÄ on oikeus vaikuttaa omalta osaltanne kuka voittaa, sillä lukijoiden lemppari-kysely pongahtaa tuonne >> ja siitä voitte sitten klikkailla suosikkinne jatkoon :) Onnea jokaiselle kisaviestin lähettäneelle lukijoiden lemppari mittelöön :D

Tässä on tämä tältä osin ja huomenna taas, ruudussa, niin kuin aina!


Tassutellen,
Sasse

muistakaahan Secret Garden tarinan viimeinen osa tänään! Sitten odotellaankin Seuraavaa... Jännäksi menee B)

Jos ette ole Pandakirjassa niin nyt äkkiä!!!

Helppiksiin!!!

Tulipas pitkä postaus o.o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.