Lukijat

24. tammikuuta 2011

Unimuru

Terveppä terveeeeee! Katsokaas otsikkoa ;) Tuossapa onkin vinkki voittajasta! Unimuru, onnea olet voittanut Suunnittele Secret Garden tarinalle logo-kilpailun!!! Nyt kaikki suuresti onnittelemaaaaaaan :) Palkintosi on siis:
  • 2oo pk:ta
  • Ja saat lukea Secret Garden-Marenkikeijut tarinan ensimmäisenä ja vieläpä ennakkoon :)
http://4.bp.blogspot.com/_RonXdNSxPKM/TTx6LLyFsuI/AAAAAAAAAaM/9Nlu0dhEFWs/s1600/UnimuruSecredGarden.pngOnnea siis vielä kerran Unimuru! Kaikkien logot olivat upeita mutta tämä unimurun logo erottui sitten eniten. Tässä vielä on omia kommenttejani kuvista:           Unimurun logossa oli hyvin käytetty vihreitä värejä ja kasveja. Avain oli erittäin iso plussaa sillä seuraavassa osassa onkin sitten avaimista kyse ;D "Annabethin ja Justinin seikkailu salaiseen puutarhaan..." Teksti oli juuri sopiva. Suskin (Reportteri_Suski) logo oli ongelmana se että siinä oli liian vähän kasveja vaikka tausta olikin ns. kasvillinen :) Spindin logo sitten olikin propleemo siinä asiassa että nimi oli kirjoitettu väärin. Mikä harmi sillä se olisi muuten voittanut. Alicen(AliceOmg) kuvassa oli yksinkertaisesti käytetty samaa avainta ja liian vähän kasveja. 

Mutta voitto siis päätyi tällä kertaa Unimurulle ja olin onnessani saadassenani 4 kisaviestejä (tiedän, tiedän. Ei mikään suuri summa teille mutta mulle joo)

Panfuun on tulossa kevät. Ella haistaa sen mutta Max ei. Maxilla on nuha. Tällä viikolla jokin päivä, saa ylläripylläri koneesta astiapyyhkeitä keittiöön :) Muistakaa kurkkia sinne sitten...

Voisitteko oikeasti nyt vaan osallistua siihen Helppis-Pandojen juttuun? Olen itse laittanut omani joten kurkatkaa edes. Toivottavasti innostutte :)

Mistäs kirjoittaisin. . . . . . . . . . . . . Kävin tänään Ju******. Ostin paidan ja kirjan. Heheh, olipas kiva tieto :D Kirjasta sen verran että se on supermega hypertupla ältsingiga hyvämega kirjasarja joten katsii lukee. Totah... Joo sen kirjan nimi on... on... En muista, mutta siitä on nyt tullut nämä osat:

  1. Hanki elämä, Rachel Riley
  2. Haku päällä, Rachel Riley
  3. Ja sitten tätä en muista
Niitä kirjoja (paitsi kai vikaa) on lanattavissa kirjastoista ja ostettavissa sitten kirjakaupoista. Ite ostin kaikki, kun se on niin:
supermega hypertupla ältsingiga hyvämega kirjasarja

Jeh, Nyt meenkin tästä nukkumaan jotta huomenna on virkeen kokees! 

Nähään taasen huomenissa ja tuun taas kirjotteleeeeee :D

Tassutellen,
Sasse   

muistakaa äänestää lempparianne siinä lukijan lemppari logo kyselyssä!! Logot näätte eilisen tekstistä :)

2 kommenttia:

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.