Lukijat

25. tammikuuta 2011

Heiroooooo!

Iltaa taas kerran hyvät lukijat. Panfun blogissa Ella ja Max tarinoivat (kuinka ollakkaan) Panfun muutoksista. Ite en ole yhtään enkä pätkääkään huolestunut muutoksista. Niihin on vain joskus hieman sopeuduttava :) Panfussa ei oo enää lunta, joka on merkki siitä että kevät on tuloillaan. Panfuun on nyt myös tullut uusia kalusteita, ja ne kuuluu kylppäriin. Ihania ♥. En muistanutkaan miltä Panfu näytti ilman sitä lumipeitettä. Ja nyt tassujen alla loppui lumen narskuminen ja takkeja ei enää tarvita (ainakaan Panfussa joten älkää erehtykö kulkemaan ilman takkia ulkona). Munkin pitäisi (Panfussa siis) vaihtaa hieman keveämpään asusteeseen. Tokkatakki, tennarit, korvaläpät, farkut eivät enää ole niin välttämättömät :) 

HEI KAIKKI SINISEN LUOMIVÄRIN KÄYTTÄJÄT! LUOMIVÄRIÄ VOI TAAS KÄYTTÄÄ, PROFIILI KUVASSA NÄYTTÄMÄTTÄ VIIKSILTÄ :)

Tuo yllä oleva on siis kaikille tytöille jotka on käyttänyt sitä sinistä luomiväriä. Nehän näytti yhes vaihees viiksiltä :D

Mitäköhän asiaa mulla oli tänään. Niin! Panfuun on tulossa taas kultapanda päivä. Näin lähi aikoina. Joten keräilkää rahakirstut täyteen ja sitten kultapanda päivänä shoppailemaaaaan!!!

Unimurulla on menossa nyt suunnittele uusi pokopet Panfuun kisa. Kannattaa osallistua sillä kivalta kuulosti! Itse olenkin jo suunnittelemassa sitä pokopetsiä ;) Se on limited edition joten...

Unimuru kiitteli myös voitostaan, joten kiitokset oikeastaan kuuluu sinulle kun osallistuit. Mutta toivoisin seuraavan kisan saavan enemmän osallistujia.

Olen huomannut että uudet bloggarit vetävät enemmän puoleensa kuin vanhat.

Sori kun tänään ei tuu mitään muuta.

Tää tänään ja huomenna kirjoittelen taas! Kiva kun luit!


Tassutellen,
Sasse

Huomenna kerronkin teille aika jänskästä jutusta ;) Siihen asti moirot

3 kommenttia:

  1. Saanko liitty näytelmää haluisin olla ope tai myyjä. Julkasetko ne kaikki sun bogis jotka on mukana

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kiitti. Saat liittyä mutta kerrothan pandanimesi? Julkaisen

    Sasse

    VastaaPoista

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.