Lukijat

5. tammikuuta 2011

♥Juhlissa ei näkynyt ketään...♥

http://blog.panfu.de/wp-content/terrace_under-construction1.png
Totta se on! Siellä juhlissa ei ollut ainuttakaan pandaa :( :( :( Yksi hyvä uutinen on tuo kuva. Tai siis siihen liittyvä juttu: Linnan terassia uudistetaan. Manny sanoi että ainakin Kamarian tornista tulee upea. Vihdoin! Se tarvitsikin uudistusta :) En taaskaan keksi mitään kirjotettavaa joka on aika harmillista. Mitä te odotatte linnan terassilta? Mä odotan ehkä modernia mutta se on vain toive :D Nyt odotetaan vain lauantaita, avajaisten kunniaksi sekä torstaita jolloin Vuoden Pandat julkistetaan. Näin Taian tänään Panfussa ja Ankkahullukin oli Panfussa. Ja Chuchunkin näin :) Ja oikeastaan jonkin verran kavereitani oli Panfussa. Sitten tapasin Juuso-hiphopin joka ei todellakaan oo mun kaveri (sori) Onneksi kävin kylässä eilen koska silloin menin Panfuun. Ja silloin näin Kamarian ekaa kertaa. Kertokaa kommenteissa mitä... Tai no, laitan kyselyn tuohon ----> Jotta voitte äänestää mitä haluaisitte tänne blogiin... Voit valita vain yhden joten mieti tarkkaan. Mun äiti leipoo jotain ihme mangotorttua ja kohta alkaa leipomaan mokkapaloja. Oikeastaan nettikatkesi tässä välillä joten äitini onkin jo kohta leiponut kaiken loppuun :) Yksi huono uutinen on että Paul the kid(siis Paul) on nyt kadonnut. :S Mitä jos sillä onkin pahat mielessä?! Voi ei! Se saa pahat mieleensä ja muuttuu takaisin Kru... Tai siis... Noh, -tiedätte-kyllä-miksi-... toivottavasti emme ole tuhon omia. :D Sitten muihin puheisiin ennen kuin kone aikani loppuu. Haluaisin että Panfun sivut uudistetaan koska ekaksi luulin että ne olisivat uudistettu 1.1.2011... Huomenna taas!

Tassutellen kiireisesti,
(kiireinen) Sasse

3 kommenttia:

  1. Tiedät-kyllä-miksi Joten Potter maista!


    Ja ANTEEKSI kun en pääsy juhliis!!!!! Olen todella pahoillani!!!! Minulta vietiin kone!!!

    ♥Unimuru♥

    VastaaPoista
  2. Unimuru: Juuuuuu... Harry Potter elokuvat ei oo mun lemppareita todellakaan mutta sanoin joskus noin kun en halua paljastaa nimeä ja tässä tapauksessa Kamaria halusi ettemme sanoisi sitä nimeä :) Ei haittaa vaikket tullut vuodessa ehtii tekemään yhtä suntoista ;)

    VastaaPoista

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.