Lukijat

23. helmikuuta 2011

SPstudiosta päivää

Tehtäväkirja on uudistettu! Mut se ei oo viel siellä vanhassa paikassaan näkyvillä, joten ei sitä kannatakkaan etsiä.
 * Tehtävät jaetaan yksin ja yhdessä pelattaviin. Aluksi siellä ei vielä ole mitään yhdessä pelattavia, mutta niitä kehitetään vielä.
* Kirjasta voitte myös katsoa aina viikon tehtävän, joka on siis se sillä hetkellä pelattava juttu (niin kuin nyt vaikka Gulliver, Benny Bunny, tai ilotulitusrakettien etsintä).
* Ja mikä parasta, tehtäväkirja auttaa teitä eteenpäin! Jos jäätte jumiin tehtävässä, voitte klikata “aktiivista” tehtävää, ja katsoa mitä viimeksi olittekaan tekemässä. Saatte vinkkejä, miten jatkaa.
 Eilen tuli aikas lyhkänen teksti mut ei tänääkää kovin pitkää tuu. Huomenissa tulee Secret Garden tarinalle jatkoa jos saan sen laitettuu :)))

Kun olette Panfussa ja näette SPstudio nimisen pandan, ruudun takana on minä tai Lumimuru. Teen uuden Talk Show:n jossa Jututan kaiken maailman pandoja. SPstudio on niin Ruotsissa kuin Englannissakin. Eli jos näette SPstudio nimisen pandan, voin haastatella sinua. SPstudio yrittää löytää juoruja, paparazzi kuvia ja kaikkea mahdollista! Jos haluat haastateltavaksi lähetä kommenttia tai sähköpostia (SPstudio@live.fi)
SPstudio lähetykset kuvataan jotenkas olkaa valppaina ja tietäkää mitä sanotte! 

Tällaista tänään ja huomenna jotakin muuta. Odottelen ilmoittautumisia tämän kuun loppuun asti ja sitten alan kuvaamaan lähetyksiä!


Tassutellen,
Sasse

-Unimurulle: Sopisiko huomiseks se haastattelu? Vastaa pian!-




6 kommenttia:

  1. Kröhöm... Sasse... *Katselee sivuille* nyt mulla on asiaa sulle...

    VastaaPoista
  2. Unimuru: Aivan niin... Ainahan meillä on asiaa toisillemme :))) Kerrotko tässä vai missä?

    VastaaPoista
  3. Toi paparatsi-juttu oli ekana MUN idea. Keksin sen, mut en kehannut tehä sitä...

    Muuten nyt kun teet sen, niin tulisin haastateltavaksi!

    ♥Unimuru♥

    VastaaPoista
  4. Unimuru: Joojoo, mut en ees muistanu sitä juttuu! Jotenkas... Joo pääset haastateltavaksi. Olisko tänää sulla aikaa? kerro vaan joku aika ni sitte haastattelen sua (panfussa)

    VastaaPoista
  5. Unimuru: Mun pitää ensin päästä omalle koneelle, siin on nääs kaikki jutut... Tiiät kyl mist mut tavottaa(puh...)!

    VastaaPoista

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.