Lukijat

7. helmikuuta 2011

Viikon eka päivä :)))

Hei! Hyvää maanantaita! Tai oikeastaan ei niin hyvää sittenkään: PANFU ON TUHON TUOMITTU!!! Everon vai Evron lie mikä olikaan... Noh, lukekaas tästä:

Evron on joku tyyppi hänen menneisyydestään. Hän asuu linnassaan Kitkeriön saarella. Kitkeriö on siis varmaankin se saari, jonne kaukoputkella näkee. Mutta miten se voi olla niin lähellä Panfua, emmekä me ennen tienneet siitä mitään? Kamaria ei kertonut siitä sen enempää. Ilmeisesti me saisimme kauheita painajaisia, jos tietäisimme kaiken Evronista. :???: Tämä pahis on siis kai vieläkin voimakkaampi velho tai mikä lie kuin Krucio! :shock:

Sain tänään vasta siirrettyä niitä pilviä ja näin Hatsunkin :))) Häntä kannattaa nyt yrittää piristää ja jos ette tiedä mikä hänellä on älkää kysykö multa. Mä en tiedä mitään ja jos tietäisinkin en varmana kertoisi. 
Unimuru pyysi että kirjoittaisin pidempiä tekstejä mutta siis yksi juttu: Et ole tainnut lukea erästä tiedotus postausta jossa sanottiin että kirjoitan nykyään lyhkäsempii tekstei. Mutta kummiskin, kirjoitan lyhäsempii tekstei siitä syystä että en enää ehi pitkii ku teen koneel kaikkee muutakin. En haluu takertuu Panfuun. Jossain vaihees munkin aika vaan päättyy. Mutta ei nyt : DDDDD

Mulla on tulossa erinomainen viikko. Joo joo, en oo mikää ennustaja mutta jotenkin mulla on semmonen tunne ♥♥♥♥ Tänään eräät meijän luokkalaiset pojat yrittivät pilata mun päivän mutta ei onnistunu (onneks).

Pistänpä teille tän postauksen loppuun musavideon joka on tosi hyvä :))) Se on siis Rihannan ja David Guettan - Who´s that chick? 

Mitäköhän asiaa muuta mulla oli... AI NIIN! Nyt kun tosi TOSI moni on tehnyt kaiken maailman seikkailujuttuja panfussa ajattelin tehdä itsekkin oman (tosi erilaisen kuin muiden) mutta tahtoisinkin kysyä KataOmg:ltä luvan, koska hänhän nämä seikkailu jutut aloittikin. Hänen Ihmeseikkailu oli eka. Eli jos Kata viittit kommentoida tähän??

No nyt se musavideo ja huomiseen!!!

Tassutellen,
Sasse



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.