Lukijat

26. maaliskuuta 2011

Ä & Ö

Moikka kaikille!

Aivan niin. Minä se tässä :))) Sasse- Juuh... Palasin takasin kaikkien kavereiden takiani sillä tuntui kuin olisin satuttanut heitä (ja niin varmaan teinkin). 

Toivon kuitenkin saavani lisää arvostusta ja lisää kommentteja. Ehkä lopetinkin sen vuoksi että liian vähän kävi täällä ja kuvittelin itseni sekä blogini turhaksi. 

Mutta iloisiin asioihin. Sydämmiä heitellää ny panfussa ♥ Ihanaa! Paul the Kid, Professori, Lili100, Gary2, Lovelynatalia ja pari muuta ovat saaneet multa jo sydämmen. 

Come Back Bileet on siis Sunnuntaina kello 18:00-> Toivottvasti mahd. moni pääsee ja ilmoitelkaahan jos pääsette. Nähään mun majassa! Tuun paikalle hieman aikasemmin jotta te pääsette paikalle :)))

Nähdään huomenna ja muistakaa pukeutua mahdollisimman viileisiin ja cooleihin vaatteisiin (vaikka ette olisikaan kultiksia)

Tassutellen,
Sasse

"Ilakoidaan kaikki niin sekin riemastuu. Kai sille tulee pahamieli jos kaikki itkee"

8 kommenttia:

  1. Minä tulen, mielelläni!
    Mutta älä huolestu, vaikka en tulisikaan, sillä silloin en varmaankin pääse juuri koneelle. :)
    -Punni

    VastaaPoista
  2. Mä en varmaan pääse sillon koneelle. :((( Mut yritän taivutella äitiä, jos vaikka tekisin jotain kotitöitä... Sillä tätä ei saa missata!! Ja lupaan alkaa lukea sun blogia ahkerammin!
    ♥:lla, Jade

    VastaaPoista
  3. Tulossa oon hiukan myöhäs ehkä jos ennätän

    VastaaPoista
  4. Punni: ö.ö... Unohin...

    6B: Okkei... Ei kyllä sua näkyny :DD No ei mitää

    VastaaPoista
  5. En uskaltanu tulla enää kesken kaiken :)

    VastaaPoista
  6. 6B: Mottoni "SEKAAN VAAN!" Oisit vaa tullu! ;)) Nii ja toinen mottoni "Ilakoidaan niin se riemastuu, kai sille tulee paha mieli jos kaikki itkee" :))

    VastaaPoista

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.