Lukijat

26. huhtikuuta 2011

Kattilani keittääää....

Moikka pandudskeelit! Juuh, eli otsikon mukaan mulla keittää ja pihisee kattilassa. Kaikki ensinnäkin alko mun ja parin muun riidasta, mutta siitä ei enenmpää. Kun tulin panfuun, näin lilin jne. Kukaan ei tervehtinyt (mikä ihana alku...) noo... jotkut sitten huomaski mut. Sen jälkeen lili, love, juuso, hannah jne. lähtee. Ja mä jään yksin! Sitte häivyn paikalta ja etin niit hullun lailla. Juttelin jossain vaiheessa Eemilin kanssa joka helpotti. Hänelle ja hänen veljelleen on sattunut kurjajuttu (HYVIN KURJA!) Mutta kysykää itse. Tapanani ei ole levitellä muiden asioita. Asiaa pahentaa että ne (lili, love, juuso, hannah jne.) puhu jostain koodista! Sillon varmaa mun viimene pinna meni tyystin. Onneks yama sekä kaisu ja... ei siin tainnu olla muita, lohdutti mua. 
En kerro enempää. Ja lili anteeksi (tiedät-kyllä-mistä)

Panfussa joku vakoilee. Se on tietysti joku evronin juttu!!!! Siellä paulin huoneen ikkunassakin on iso punainen E kirjain!!!!! Ja yksi siisti/magee/upee/superkolee juttu on että ALE MYYNNIT TULEE PANFUUN! En yleensä käy aleissa mutta panfussa tottakai käyn!!!! Siel on sen verran kivoi vaatteit jne. jotka ehk tulee aleen. Se oli kai yli -50% rossaa!!! Hihiiii!! *vakavoituu* En voi nauraa. Vaikka nauroin jo. 

Huomaattekin varmaan uuden ulkoasun? Se on aika hieno, vaikka itse sanonkin. Ton taustan vielä muutan mutta muuten tää on kiva! Ja tää fontti: Saattehan selvää? Nyt olisi hyvä kertoa jos ette!!!!! Päivitys::: Fontti ja tausta muutettu taas 21:23. Fontti palautettu!!! Tausta on ja pysyy ;)) Sekä ylis ♥♥♥ :)) Anteeks pahantuulisuudestani! Saanhan anteeksi??

Tassutellen paremmalla mielellä,
Sasse

6 kommenttia:

  1. Ainahan sä saa! Ihanainen ystäväni :)

    VastaaPoista
  2. No me tehtii blgoii meille neljälle ja ei kerrottu sähkist eikä salasanaa muille muute ne pääsis siihe blogii joten mieti nyt vähä

    VastaaPoista
  3. Juuso: Toi kuulostaa että sanot sen vihasena! Uskon teitä kummiskin ja en oo enää vihane :)

    VastaaPoista
  4. Nanna: Picnik kuvaeditorilla. Se on ihan ilmainen ja löytyy osotteesta: http://www.picnik.com/app/
    Apusivu-Apparit sivulta löydät ohjeet sen käyttöön :)

    VastaaPoista

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.