Lukijat

9. toukokuuta 2011

E niin kuin Evron....

...ja P niin kuin Pahis....
Evron lähetti ne ruusut Ellalle koska Max oli sanonut sille robolle että Ella on allerginen ruusuille. Muistattekos? Jos ette niin tässä on muistin virkistys
Hehe, Ella ja meikä hoettiin sille robolle kaikkia hassuja lauseita, että saataisi harhautettua Evronia. Mä kerroin sille, että me Pandat rakastetaan sinappijäätelöä, sataman kapteeni on karatemestari, ja Ella on allerginen ruusuille. :D
Nii-in. Ja Ella oli sanonut ettei Max osaa uida!
Ja mä kerroin, ettei Max osaa uida ja tulivuorella asuu pelottava jättiläismonsterisammakko. :mrgreen: Se oli tosi hauskaa! Teidänkin kannattaa kertoa robotille kaikkea höpön löpöä, niin ehkä Evron alkaa valmistaa sinappijätskiä eikä uskaltaudu tulemaan tänne jättisammakon ja karatekapteenin pelossa. :lol: Se olisi hassua! Voi olla, että saammekin Evronin nalkkiin hänen omilla aseillaan. Hihii!

Kaikkee nekin keksii! Ohops... kello alkaa olla jo jonkin verran että pitäisi lähteä pukemaan päivävaattet ylle, syömään aamupalaa ja hipsimään kouluun :O)) Koulu on meille hyvä juttu kun me saamme käydä sitä. JayPea on tulossa Panfuun keskiviikkona mutta siihen on vielä aikaa. Lieties mitä meille on nyt keksitty kun ne robot ei enää voi kuunnella meitä.

Huomiseen!

Tassutellen,
Sasse

1 kommentti:

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.