Lukijat

6. kesäkuuta 2011

70 lukijaa sekä 160 blogi tekstiä

Heepoti! Teen tässä yhtiä juttuja picnik editorilla jotka saatte nähdä myööhemmin ;DD Tai no riippuu onnistumisesta.
Mutta nyt on virallisesti alkanu
KESÄLOMA!
Jihuuu! Pääsee kavereiden kanssa uimaan ja kaikkee kivaa muutakin pääsee tekemään. Kuten käymään...Lintsillä ja Särkänniemessä ja kaikkialla kivoissa paikoissa.


Mulla on siis 70 lukijaa! Muistan vieläkin kun kirjoitin että tahdon 5 lukijaa edes :D Mutta niitä on ajan mittaan kerääntynyt ja hyvä niin!
Tästä päivästä lähtien yritän kirjoitella värikkäitä (siis yhel toisel taval) postauksia ja iloisia. Onhan kesä ja kuka nyt jaksaa murjottaa?

Panfun uutisiin
Ella ja Max oli kolunnu kaikki kolkat löytääkseen jotain merkkejä Pingoosta mutta he eivät kummiskaan löytäneet mitään. Lenny oli vain nähnyt delfiini Oskarin. Tohtori Feelgoodkaan ei ollut nähnyt surullista Pingoota vaan hänellä oli ollut muita pokoja hoidettavana. Tohtori oli huolissaan Pingoon terveydestä sillä se saattaisi saada lämpöhalvauksen. Pingoolle pitää antaa siis jotain kylmää heti kun se saapuu tänne.
Ella ja Max keksivät kummiskin mennä Horst Herringin luokse koska hänhän katselee päivät pitkät kaukoputkellaan. Kuinka ollakkaan, jotain oli tapahtunut. Horst oli aivan kauhuissaan ja huusi "Pingviini!!! Apua!!!" En ymmärrä miksi hän noin huuteli.
Ella ja Max kertoo meille loppuja huomenna.
Sitä odotellessa

Tassuttain,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.