Lukijat

29. heinäkuuta 2011

500 päivää lähestyy!

Moi kaikki aarteen metsästäjät! Mulla tulee 500 päivää kohta täyteen Panfussa! 1.8. Nimittäin! Luulin ensin että huomenna tulisi mutta laskutaidot pettivät ;)

Jay-Pea tuli eilen Panfun satamaan ja lykkäsi ihmeellisen aarrearkun Ellan ja Maxin tassuihin ja käski ettei sitä saa avata. Jay-Pea lisäsi vielä että tulee tiistaina takaisin :O Sitten hän lähti


Ella ja Max vain jäivät siihen sen kirstun kanssa. Max haluaisi kurkata mutta Ella kieltää :D En mäkään uskaltaisi kurkata jos siitä saisi KIROUKSEN... 

Sitten mulla on jotakin ilmoitettavaa :D Oon nykyää nyt hiukan laiska enkä jaksa kovinkaan paljon tehdä sitä Panda Sanomat juttua...  Voin yhen vinkin antaa että jokin juttu palaa blogiini ens kuus mutta uudistuneena. Jääkäämme siis odottelemaan ;))
Ja sit se ulkoasu... En oo tehny vielkää ylistä XD Täytyypi alkaa tekee sitä!

Tassutellen kiireinen,
ps- Me lähetää mökille tänää joten ei tuu postauksia sunnuntaihin mennessä (tai maanantaihin). Nähdään sitte ku oon palannu sieltä uusin jutuin! 
pps- Nyt äkkiä osallistumaan siihen mun komma tarinaan! Siihen ei osallistunut kuin 2 joten annan teille nyt paljon lisäaikaa! Nimittäin 5 päivää! Nyt hopihopi!

7 kommenttia:

  1. Onnea sasse!
    Luin maxin ja ellan blogista että olet yksi kuukauden bloggareista.

    VastaaPoista
  2. Onnee ,Sasse! Onnee kauheesti! Meidän ikiomasta Sasse raksusesta tuli kuukauden bloggari! :)

    < i

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea vihdoin saadusta kkb:stä onnee


    -Hevostytsy

    VastaaPoista
  4. Onnee Sasse! :DD
    Sää oot heinäkuun kkb! ((= Onnee...!

    ~Musi~

    VastaaPoista
  5. Sassee onnea Kuukaudenbloggarista xDD

    VastaaPoista
  6. Kaikille rakkaille: Kiitos kiitos kiitos kiitos! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    VastaaPoista

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.