Lukijat

31. heinäkuuta 2011

500 päivää!

Moi kaikki panat! Tänään on hyvä päivä! Nukuin kymmeneen asti ja menin kännykällä nettiin. Lueskelin muiden blogeja ja päädyin jossain vaiheessa Pandda12 ja Panda225 blogiin. Tiesin että kkb:t valitaan tänään. Mua jännitti ihan kamalasti XDD
Luin siinä heidän postaustaan kun tulin sen kohalle. Kuukauden bloggarien nimittäin. Siellähän minä olin, Sasswwelovsku. Ja Spindikin oli siellä! Ja Ankkahullu! Paljon onnea Spindille ja ankkikselle ♥ Love laittoi blogiinsa ne vanhemmat kkb:t. Kannattaa käydä kurkkaamassa sieltä! 

No, me ei olla vieläkään kotona. Äidillä on niin kova päänsärky että nukkuu nyt... Tapasin tänää taas kavereitani panfussa ja vallattiin panfu erään johdolla ;)) Sitten me oltiin pukukisaa. Hauskaa oli!

Max livisti xC Voivoivoi..... Minne se taas ajautuukaan...? Täytyy pitää sitä silmällä! Juu, mulla on kaukoputki. Katon siitä...


Tassutellen,

2 kommenttia:

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.