Lukijat

24. heinäkuuta 2011

Kaikkea sitä tapahtuu :)

Moi kaikki! Eilen varmaa huomasitte että kirjotin mini postauksen ja tungin siihen mukaan pari kuvaa joten tänään tulee koko postaus. No, tulin tänää kotii Hattulasta ja siinä sitten purkasin tavaroita ja kattelin ku mun pikkubroidi ja sen kaveri pelas jotai Wii pelii :D
No panfu asioihin ettei mene koko postaus höpistessä viikonlopusta ;)

Ella oli "kadoksissa" mutta olikin omassa majassaan valmistamassa muffinseja! Max oli etsinyt koko yön Ellaa ja kysellyt pandoilta "Oletteko nähneet söpöä vaaleaa pandatyttöä?" mutta kukaan ei ollut nähnyt Ellaa. Kuten edellä sanoin, Ella löytyi majastaan. KOP KOP ROMPSIS ROMPSIS, Max tuli Ellan majaan oikein rytinällä! Muffarit oli liiskaantunut (sillä Ella oli nukahtanut juuri niiden päälle) mutta silti ne olivat hyviä! Mä voisin kysyy että saanko tehdä noita muffinseja brunon ohjeella! Hmm hyvä idea ;) ja mulle tuli juuri toinenkin hyvä idis ens kuulle....

Ja Oscar, rakas delfiinimme (raha pankki!), on ylennetty Tietokilpailu juontajaksi! Kiinnostavaa... Kannattaa mennä hakemaan vinkkejä (ja rahaa) Oscarilta sillä sitten alkaakin keskiviikkona tentti! Huu... Mitäköhän kysymyksiä siinä on?

Ensi kuulle ulkoasu muuttuu... ja sit se mun idea ;D Pidän teitä jäänityksessä siihen asti. Muistakaas onnitella Spindiä 28.7.! Ja osallistukaa "Olipa kerran..."-tarinaan. Sinne pääset klikkaamalla sivupalkista "Tästä klikkailet itsesi blogi juttuihini!" "Olipa kerran..."-tarina, kohtaa :)

Tassutellen salamyhkäinen,

ps- Yllärikone toimi tänään ja sieltähän tupsahti:


Muffinsi!

1 kommentti:

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.