Lukijat

19. heinäkuuta 2011

KALUSTEITA PANFUN KUVASTOIHIN!

KALUSTEITA PANFUN KUVASTOIHIN!
Joka viikkoinen Kaluste tiistai tuo mukanaan viikko viikolta lisää kalusteita yhden aukeamallisen. Mukaan mahtuu niin herkullisia suklaa kalusteita sekä satumaisia kalusteita. Vuoden varrella on panfun kuvastoon kerennyt tulla jos jonkinlaisia kalusteita. Jopa Alennus myynnit on keretty pitää. 
__________________________________________________

Päivää pandukat! Joudun surukseni ilmoittamaan että SPstudio poistetaan kokonaan :( Mulla ei oo aikaa tehdä niitä videoita enään :( 
Tänään tulee sarjiskisa panfuun! Jee! Olenkin odottanut tätä tosi kauan! OHO! Nyt siitä tuli mieleen että nyt on tapahtuma kalenterini mukaan... SYNTTÄRIVIIKKO! Eli kaikkea kivaa on luvassa vielä! Olin kokonaan unohtanut sen :D Noh, huomenna voisitte tulla panfuun siinä viiden aikaan (mun majaan) niin voitaisiin keksiä jotain hauskaa puuhaa! 
Tasokone toimii tänään ja mä pääsin 56 tasolle! Sekä sain sen iiiiiihanan kultakalan! Pääsin ensin 55 tasolle ja kun siitä oli kulunut milli, menin tasokoneen luo. Onneksi se toimi tänään ^^

Bruno on kehitellyt jotakin "rasvattoman lentohedelmät" nimistä reseptiä. Huomenna käydään Chez Brunossa kyselemässä lisää :)

Tassutellen herkkusuu,
ps- käykäähän tilaamassa Spindiltä yliksiä! Ne on tosi hienoja!
pps- muistakaahan osallistua T.E.S.T.A.A.J.A.T.-Ryhmään!

4 kommenttia:

  1. *Punastuu* että käykääs tilaamassa multa yliksiä... Kiva että oli mieleinen :D

    Että tuntuu hassulta katella omatekemää ylistä toisella...

    VastaaPoista
  2. Haluisitko tehä munkaa sen sarjiksen??

    VastaaPoista
  3. Spindi: Teen sen yhen toisenkaa... Nimittäin mun varapandun xDD

    VastaaPoista

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.