Lukijat

20. heinäkuuta 2011

Piraatti juttuja ^^

KOMMA TARINA LOPPUUU 4.8.!!!
Tässä TE pandat olette suuressa asemassa juonen keksimisessä! Jokainen panda saa keksiä 3 lausetta tämän määräajan aikana ja yhdessä muodostatte tarinan. Myös 1 vuorosana on jokaisella pandalla käytettävissä. Yrittäkää tehdä tästä hauska! Tarinan aloittajalla on pakollinen ”Olipa kerran...” lause ja lisäksi 3 muuta itse keksittyä! Kun aika loppuu, kokoan kommenteistanne tarinan päivässä (kyllä, päivässä!). Sitten sivupalkkiin tulee 3 nimiehdotusta tarinalle -> Äänestätte nimen tarinalle ja aikaa siihen on 5.8.-7.8. Tarina ilmestyykin sitten 8.8. ! Piirrän tarinalle sitten vielä kuvan ;))
Alla on tälle tarinalle päähenkilöt sekä muita tärkeitä juttuja huomioitavaksi.
PÄÄHENKILÖT: Kaksi sirkuksen pelleä
TAPAHTUMAPAIKKA: Sirkus ”Rolle”
KAKSI SIVUHENKILÖÄ: Toimittajat Aada ja Antti
TÄRKEITÄ TAVAROITA: Hattu, jossa sojottaa kukkanen sekä kukkakuvioinen pallo. Tarinassa olisi hyvä mainita muita pelleille ja toimittajille tärkeitä tavaroita. 

Loput onkin teidän käsissänne! Kiitos pandoille jotka osallistuvat!
Moiks kaikki herkkusuut! Tänään, aivan niin TÄNÄÄN piti mennä Brunon luo :) Minä meninkin ja toimin ohjeiden mukaan eli menin pelaamaan Helikopteripeliä. Pelasin kolme kertaa (oke kaks ja puol)  ja sain tehtyä sen tehtävän! Onneksi, en olisi jaksanut pelata sitä peliä yhtään enempää... Tässä pari kuvaa:



Vein yhden muffarin myös Proffalle:


Sitten kattelin majaani ja pistin tän viikon k-lahjan majaani:


Eikös olekkin hieno?! Olen keräillyt kaiken maailman piraatti kalusteita ja nyt vihdoinkin se on täydellinen! Tuo laiva on kylä mahtava! :D 
Sain tänään ensimmäisen synttärilahjani tältä vuodelta! Arvatkaa mitä sieltä tuli?! LINTSILLE RANNEKE! Mahtavaa! Pääsen siis vielä ensiviikolla lintsille ja sitten taitaa olla tämän kesän kiintiö täynnä. 

Olen unohtanut koko ajan laittaa sen uuden jutun mun blogiin! Nyt laitan sen

Tämä on "Olipa kerran..."-tarina. Se alkaa TÄSTÄ päivästä (20.7.) ja loppuu 26.7.! 
Tässä TE pandat olette suuressa asemassa juonen keksimisessä! Lähden valitettavasti vain ja onneksi, viikonlopuksi pois mutta en voi tulla postailemaan sillä paikkassa minne menen, ei ole aikaa netille. Palataan kuitenkin asiaan. Jokainen panda saa keksiä 3 lausetta tämän määräajan aikana ja yhdessä muodostatte tarinan. Myös 1 vuorosana on jokaisella pandalla käytettävissä. Yrittäkää tehdä tästä hauska! Tarinan aloittajalla on pakollinen ”Olipa kerran...” lause ja lisäksi 3 muuta itse keksittyä! Kun aika loppuu, kokoan kommenteistanne tarinan päivässä (kyllä, päivässä!). Sitten sivupalkkiin tulee 3 nimiehdotusta tarinalle -> Äänestätte nimen tarinalle ja aikaa siihen on 27.7.-29.7. Tarina ilmestyykin sitten 30.7.! Piirrän tarinalle sitten vielä kuvan ;))
Alla on tälle tarinalle päähenkilöt sekä muita tärkeitä juttuja huomioitavaksi.
PÄÄHENKILÖT: Kaksi sirkuksen pelleä
TAPAHTUMAPAIKKA: Sirkus ”Rolle”
KAKSI SIVUHENKILÖÄ: Toimittajat Aada ja Antti
TÄRKEITÄ TAVAROITA: Hattu, jossa sojottaa kukkanen sekä kukkakuvioinen pallo. Tarinassa olisi hyvä mainita muita pelleille ja toimittajille tärkeitä tavaroita. 

Loput onkin teidän käsissänne! Kiitos pandoille jotka osallistuvat!


Kuuntelen tällä hetkellä Rebecca Blackin uutta biisiä ja se on hyvä! Laittakaas youtubeen Rebecca Black My Moment. Latasin sen jo koneellenikin xP

Tassutellen musahullu,
ps- en päässyt tänään panfuun kuten sanoin, piti siivoilla ja semmosta nimittäin :)
pps- kiitos kaikille jotka on osallistunut testaajat ryhmään! Jos saadaan vielä yksi, niin kaikki on kasassa! Ilmoitan huomenna lisää!

4 kommenttia:

  1. Olipas kerran sirkus nimeltään Rolle. Nyt ne tulisivat panfuun. Max ja Ella olisivat myöskin siellä mutta Aada ja Antti tekisivät nyt työn. He haluavat olla toimittajia isoina.

    VastaaPoista
  2. Aada ja Antti tiesivät, että edessä oli iso urakka.

    -Nyt meniksi! sanoi Antti päättäväisenä.

    Aada avasi vihkon ja kirjoitti otsikon.

    "Sirkus pellen arki"

    He tiesivät, että tästä pitää tulla hyvä, juttu, jotta heistä voi tulla tunnettuja toimittajia

    VastaaPoista
  3. Myös muut pandat olivat jo niin innoissaan sirkuksesta että, auttoivat koristelussa ja teltan pystyttämisessä. Kun kaksi hauskaa pelleä saivat kuulla että saisivat esiintyä panfussa niin he kertoivat toisille pelleille. Kaikki pellet ja esiintyjät olivat innoissaan!

    VastaaPoista

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.