Lukijat

28. lokakuuta 2011

Halloweenvalmisteluja... itsekullakin ;)

Hyytävää aamua tai päivää, milloin te nyt luettekaan tämän :D. Halloween vain lähestyy ja mä en itseasiassa oo laisinkaan valmistautunut. Mä kävin jo viikko sitten yhdissä hauskoissa Halloween pippaloissa nimittäin. Mutta Panfuun nämä pippalot saapukin jo huomenna! Huomenna siis kaikki viettämään Halloweenia.


Linnan tanssisali näyttää muiden uudistuksien vierellä mukavan... mukavan tutulle :). Pisteet Panfun tekijöille tästä, eikös vain? 

Eilen tuli ne uudet vaatteet kuvastoon mutta tähän taisi liittyä jokin "tehtävä-Monsterihälytys" ;)




Näimpä sitten tämäkin loppui lyhyeen, mutta olihan se mukava että Paulikin otettiin mukaan juttuihin.
Eilen myös Ella kävi panfussa meitä moikkailemassa ja ehdinkin ottaa pari kuvaa. Ellan ja Maxin galleriasta löytyykin enemmän. Yhdessä kuvassa tokaisenkin aika hauskasti. Kannattaa käydä kattomassa ;D



Kaikkien kukkuraksi tänään on kultapandapäivä eli nyt kaikki te, joilla ei tuota kulttista vielä ole, menkääs pitämään hauskaa. Vaikka voihan sitä ilman sitä kulttistakin pitää hauskaa :). 

Eilen muutin myös blogin ulkoasua jonka oottekin jo varmaan nähny? Mun mielestä tää on parempi, vaikka ei mun ite piirtämiä yliksiä kovin usein nähdä.

Karmivin Halloween tassuin,


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.