Lukijat

26. lokakuuta 2011

Pennyn kertomus

Karmivaa päivää panduskut! Oletteko jo käyneet siellä vedenalaisessa kkoulussa lukemassa Pennyn päiväkirjaa? Mä luin ja totean nyt että HUI! Mutta siitäpäs lähti ajatukseni minielokuvaan jonka tekaisinkin aika nopeesti. Tahdotte varmaan nähä sen? No tässä se tulee!


Mitäs pidätte? Ei se tainnut olla kovin karmiva :D? No mutta siis, tänne blogiin on vielä tulossa jotain miniuudistuksia koska en oo tyytyväinen tähän nykyiseen ulkoasuun. Katsotaan mitä keksitään! 

Panfussa taasen Penny oli kohdannut jotain erittävän karmivaa :oo Siitä siis lisää siinä hänen päiväkirjassaan. Panfun tuo "sivupalkki" on myös jokseenkin uudistunut:

Olis ollu ees kiva jos tuo vanha olisi säilytetty... Mulla se oli vielä aamulla mutta eipäs oo enää. Noh, tuohonkin taas tottuu :P

Mut mä meen suunnittelee mitä mä tälle blogille teen, ni te meette sinne vedenalaseen kouluun, eiks joo? Jep, niin se menee

Karmivin Tassuin,
elokuvaohjaajakondyktöörihölmöläisenne

ps. Muistakaa tilata youtube kanavani niin saatte tietää videoita ihan ekana! Lukijaksikin jos liityt ja kommentoit, ni olis "ihan jees" ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.