Lukijat

11. tammikuuta 2011

♥HUOMIO HUOMIO♥

KAMARIA OLI PANFUSSA!!! (kts. alla oleva kuva) KUVA KOPIOITU SPINDIN PANFUBLOGISTA LUVALLA
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHfQaoZTT3U-Fa24ISTqwjZ6ZnJkV0K5jyvyljBaSEZhh5oixRm3F7BLaPriyJA6fPIv8vK2Kw6_k8OOqy7W6UG7JkejICrzYppfkpqRwhxOVrbMJV5UYTwKFEct0T55HK91Me8nw-BDY/s1600/PanfuKamaria.pngAinakin mun mielestä on kuin kulunut 5 miljoonaa vuotta siitä kun kirjotin! Olen ollut aivan hätäinen että mitä Panfussa tapahtuu mutta olenkin taas kaikesta perillä! Näin taas tänään lotuksen ja tosin sen pitikin sitten lähteä En itsekkään ollut kauaa sillä tulin tänne sitten kirjottaan. Kirjauduin takaisin sisään koska unohin tehä yhen jutun. Nimittäin katsoa kalustekuvastot. Ei ne ollutkaan niin hienoja kuin kuvittelin... Sitten niistä jutuista joista olen nyt perillä: Panfuun tulee luistinrata! O.O hui! Äsken tohon tuli semmonen väli'mainos' (olen siis nyt Panfussa)... Se oli ihan uusi! Siinä oli Ella ja Max... siis ne uudet pandat mutta en ehtinyt lukea mitä siinä sitten oli. Nyt vain yritän metsästää sitä samaa juttua. Taidan ehkä lopettaa sen etsimisen ja tehdä jotakin muuta. Ahaa! Kerron teille nyt kisasta jonka teen:

SUUNNITTELE LOGO, SECRET GARDEN TARINALLE. VOIT TEHDÄ SEN PIZAPILLA, KÄSIN JA LAITTAA KONEELLE TAI MITEN VAAN MUTTA SE PITÄISI SAADA OSOITTEESEEN: sassenblogi@hotmail.com KUVASSA OLISI HYVÄ OLLA YLÄKUVANI TAPAISIA KASVEJA JA TIETYSTI TEKSTI: Secret Garden MUUTEN SAAT SUUNNITELLA SEN ITSE. AIKAA ON TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ 11.1.ti - 22.1. la LIITÄ KUVA SÄHKÖPOSTI VIESTIIN, KIRJOITA VIESTIN AIHEEKSI OMA PANDANIMESI, SEKÄ KISAN NIMI. 

Jos nyt ette sitten saaneet selvää ohjeista, voitte aina pyytää hieman tarkennusta. Kaikki logot esitellään ensin täällä blogissa, sitten valitsen itse niistä parhaan joka voittaa ja viisi 'lukijoiden lemppari' äänestykseen tulijoita. Lukijat saavat valita oman suosikkinsa viidestä logosta niiden tultua kyselyyn. Lukijoiden suosikki voittaa 100 pk:ta(pandakolikkoa) ja oma valitsemani voittaja saa 200pk:ta(pandakolikkoa). Voittaja saa myös lukea Secret Garden tarinan ensimmäisenä. Jos oli siis jotakin epäselvää: ilmoittakaa ja kysykää!!!

Eli tänään Kamaria oli Panfussa ja olin varmaan juuri ja juuri lähtenyt pois kun hän tuli. Olen onneksi nähnyt jo hänet kerran... :D Juuri samaan aikaan oli Lumimurukin paikalla. Ai kuka on Lumimuru? Hän on Helppis-Pandojen virallinen vartija ja tutkailija.  Hänellä on myös blogi jota kannattaa lukea. Nyt tässä on tää, ja huomenna nähään!!!



Tassuttelen iloisesti,
Sasse

klo 20:15 
HUOMIO HUOMIO kaikille kisaviestin lähettäneille!!!  Olin kirjoittanut osoitteen väärin!!! Anteeks anteeks ihan kauheesti!!! Osoitteen muutin tuonne ylös oikeaksi mutta tässä vielä:
sassenblogi@hotmail.com

klo 20:29
HUOMIO HUOMIO kaikille osallistuneille! Muistakaa tarkistaa logossa ollut nimi: Secret Garden (eli <- sen nimi on toi.) Olin saanut kaksi viestiä jossa luki hieman väärin. Korjatkaahan asia (muuten kuvat olivat upeita)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.