Lukijat

7. tammikuuta 2011

♥Secret Garden♥

Ähhh... taas tämmönen iltapostaus. LUPAAN lupaan, että kirjoitan huomenna teille oikein iiiiiison postuksen :) Ehkä sen takia koska huomenna linnan terassi avataan! IIIIIIK! Hyvä HYVÄ ystäväni on nyt Panfussa. 
Ette koskaan arvaa kuka se on?! Sporttassu! Se on ihan kiva tyyppi. Tosin Spindi sanoo... No jaa. Spindi on muutes kadonnut O.O Hän ei oo kirjotellu piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkään aikaan. Ajattelin vaihtaa ulkoasun väriä, joten kysely --------------------> tulee taas tuohon sivuun. Muistakaa vastata edelliseen ;) Ajattelin laittaa joitakin värejä mutta en ihan ole varma mitä, sillä uusi yläkuvani on iiiiiiiiiiiihana. Kuten yläkuva nyt siis sanoo, Secret Garden tarina alkaa. 1.2.2011 TAI ennemmin. Mitäs te sanoisitte? Lukekaa sille omistetulta sivulta, millainen se on. Tein tänään kokonaan sen tarinan valmiiksi ja nyt jatkan tois.... UPS! En saanut paljastaa... oops.... No jaa ei kai se mitään. Olin siis sanomassa että toka osa on aluillaan (ja tätä tahtia lopuillaan) ja sitten Secret Gardenista tulee kolmas osa. Secret Garden tarinat sijoittuu 1900-1950 luvulle mutta siinä on hieman pälkähdys nykyaikaa. Siinä on päähenkilöinä Annabeth (siis 1. osassa) ja tokassa Annabeth, Haylin, Chelsea ja Justin. Tykkään ite siitä tarinasta tosi paljon. Piirsin eilen (yöllä) siihen liittyvän kuvan joka sekin on ihana :) Toivottavasti pidätte siitä ja haluatte sille jatko-osaa. Käykää kommentoimassa kun se on ilmestynyt. Se tulee osissa joten kärsivällisyyttä.


Nyt kuitenkin moidoh kaikille!


Tassutellen salaisessa puutarhassa,
Sasse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.