Lukijat

5. maaliskuuta 2011

ÄHHH! Mulla menee hermot!

En millään saa tehtyä Tillervon kisaan sitä kuvaa! -____________________- Mua alkaa jo tympiä. Roskakorikin on täynnä! Mutta yritän. Yritän minkä kerkeän, voisin oikeastaan sanoa. Piirsin paperille jo silmät sekä nenukan... Mutta suuta en xD Yritän nyt vain tässä mietiskellä, hiuksia, vartaloa, pään muotoa, käsiä/tassuja, jalkoja.... puuh! Tässä on työtä kerrakseen, ja uskonpa että tämä piirrustus juttu kestää mulla kaaaaaaaaaaaaaaaaauan!!!!!!!! 

No mutta, Ella oli lähtenyt pelastamaan Maxia ja ja ja ja.... No sitä pandaa! Se jonka alle tulee oman pandan nimi. Eli jos sinä siellä luet tätä: Ella oli lähtenyt pelastamaan sinua ja Maxia. Ja myöskin minua... Hänellä taisikin olla suuuuuuuuuri pelastastus urakka xDDDD

Joo syön tässä samalla suklaata (fazerin) ja en oikein jaksaisi kirjoittaa... Väsyttää niiiin paljon. Siksi venyttelen näitä sanoja :)))

Unimuru, höpisi blogissaan Important Friendship -Teemaviikoista ♥ Joo elikkäs semmonen on tulossa mutta kerromme niistä sitten ajankohtaa lähempänä ;D Malttakaas odottaa....
Nyt kun teemaviikoista puhutaan... Voisinkin paljastaa YHDEN asian vapun teemaviikoista: Sinne on tulossa No tears today-päivä. Elikkäs, ei kyyneleitä tänään päivä. Kerron niistäkin myöhemmin.

 Tassutellen,
Sasse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.