Lukijat

12. maaliskuuta 2011

PAHOITTELUNI!

Moikka!
Anteeks eilisestä, kun en tullut kirjoittamaan. Yritin tehä yhtä videota mutta se ei onnistunutkaan koska en saanut ladattua sitä youtubeen :( 

Eilen löysin aivan ihania vaatteita, mutta en kerro mistä ;D Jos saatte jotenkin selville, oikean nimeni, niin saatte tietää myös blogini osoitteen... jotenkin... xD Mutta siis, moni panda tietää mun oikean nimen, koska siitä on joskus tullut puhuttua :DDD Mulla on siis oma blogi joka ei liity panfuun millään tavalla...

Max on unienlukija! Ella oli nähnyt unen jossa oli ollut sammakko, Max tulkitsi sen näin: "Kun näet sammakon nurmella, tulet saamaan onnea ja rakkautta" Hauskaa eikös?

Nyt surullisia uutisia. Japanissa on räjähtänyt ydinvoimala sekä samoihin aikoihin Japaniin tuli tsunami
- Kyseessä oli todella tuhoisa maanjäristys ja erittäin voimakas tsunami. Aallon mukana ajelehtiva romu ja erilaiset irtokappaleet ovat myös hyvin tuhoisia, kertoo Liu uutiskanava CNN:n haastattelussa.
Kamalan surullista! Kun katsoin 4 kanavaa... Siellä ylhäällä pyöri ilmoitus: Nelosen uutisten ylimääräinen uutislähetys Japanin ydinvoimala räjähdyksestä... Jotenkin noin se meni.

No, mun pitää nyt mennä ja huomenna taas kirjoitan!

Tassutellen,
Sasse

3 kommenttia:

  1. :'( Harmi et loppaat. D: Sun blogi on niin hyväkin... Toivon tosissaan et teet sen come backin joskus. :) Kaikki alkaa aikanaan ja loppuu aikanaan. :( Niin se vaan menee...

    VastaaPoista
  2. Tillervo: Joo kiitti sullekkin kaikesta! :') Paljon hyvää palautetta olen saanut... Ihanaa ja antoisaa bloggarin elämää teille kaikille!

    VastaaPoista
  3. Joo sasse annan Anteeks et hän loppaa

    VastaaPoista

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.