Lukijat

11. maaliskuuta 2011

Tilaukset sivu huoltokatkolla!

Moikka Pandat ja huomenta vaan! 
Eli nyt otsikon mukaan: Tilaukset sivu on huoltiksella koska joudun uudistamaan koko sivun (yhden virheen takia). Se sivu palaa sitte jossain vaiheessa mutta ei lähiaikoina joten varautukaa siihen. 

Ella nappasi Duckia käsedtä ja se alkoi HUUTAA O.O
Lukaskaapa tästä:
Ella hiipi siihen ihan hänen viereensä ja kuunteli hänen hengitystään ihan hänen suunsa vieressä. Yhtäkkiä Ankka riuhtaisi Ellaa unissaan kädestä ja huusi täysillä: “AAAAAAAA. EI! ÄLÄ TEE SITÄ… LOPETA!! OLE KILTTI!! AAAA!”
Oho! Nyt musta tuntuu että... että... se on tullut... kröhöm... öhh... Kitkeröstä! Miettikääs. Tainnuttimet satuttaa. Ja yleensä ei haluta joutua tainnuttimien uhriksi. No jaa, en tiedä. Helppo arvailla, vaikea tietää. Joudumme vain odottamaan.

Mulla eilen lagas kone ihan kamalasti. Se ei näyttänyt yksi kerta blogia kunnolla :S sitä oli vaikea lukea koska sitä taustaa ei ollu...Se oli aika hauskaa :DD

Nyt kun kävin aamulla panfussa joku  ihme panda alko seurata mua...Sitten se meni (onneks) ja se kaiken lisäks pussaili mua! Yhh... No, hyvää koulu päivää kaikille (me mennää tänää pulkka mäkeen, ja sielt saa tulla suoraa kotii, joten pääsen aikaisin kirjottaa (yeah yeah, kirjotan koulun jälkee) Meen nyt pelaa Could Number9 jotekasss....

Tassutellen,
Sasse

ps. olen bannissa vieläkin D:<

3 kommenttia:

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.