Lukijat

27. toukokuuta 2011

Tärkeitä asioita


kuunnelkaa tuota yllä olevaa samalla!

"Muistakaa...Vaikka mitä tapahtuisi, teitä ei kukaan voi korvata. Teitä ei voi ostaa."
Niin sanoin tänään parille kaverilleni jotka olivat aivan maassa. Mun vinkkini on aina että kannattaa vain jatkaa matkaa, ei huolehtia menneistä, ja mennä se ylämäki ylös. Ei jäädä siihen alamäkeen. Ehkä siellä on taas joskus alamäki, ylämäen jälkeen, mutta eikai se heti tule. Ja jos tulee pitää vain miettiä että selvisi viimeksikin, nyt selviää myös. 
Nyt kuitenkin...Love on lopettanut tämän touhun ja jatkanut muille maille. Onnea love rakkaalleni tulevaisuudessa ja pidä itsestäsi huoli :') Tulee niin kova kaipuu...
Meidän täytyy vain hyväksyä se tilanne ja...olla uhkailematta lopetuksesta. Kaikille on aikansa...
Tämä tarina on kuitenkin vasta alussa

Tämä päivä on mennyt hiukan hitaasti ja huonosti. Mutta on tässä hyviäkin hetkiä ollut. Yhdessä vaiheessa San FranPanfussa yritin houkutella Juusoa tulemaan mun kanssa lintsille hengaamaan xD Ei kiutenkaan onnistunut tai no... Melkein... Juuso on nimittäin nyt hesas lentokentäl. Mun sydän tais pompata metrin korkeuteen tai sitten se pysähty hetkeks. Juuso sano että menee nyt lintsille. Ja mä parahdin että en mä voi tietystikkää tulla nyt. Ja sit aloin manata meidän opea koska oli varannut lintsi päivän eiliseks eikä me oltu saatu kahen päivän lippua.

1.6. on lasten päivä!!!


Kansainvälinen lasten päivä?
Lasten päivässä on kyse lasten oikeuksista ja hyvinvoinnista. Joissain päin maailmaa lapsilla ei valitettavasti ole asiat niin hyvin kuin meillä. Monet elävät köyhyydessä, joutuvat tekemään töitä tai saavat huonoa kohtelua. Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) mukaan jokaisella lapsella on oikeus koulutukseen, terveyteen, hyvään elintasoon ja mielipiteen ilmaisuun. Lapsissa on tulevaisuus! Tätä kaikkea korostetaan Kansainvälisenä lasten päivänä.
Milloin?
54 maata kokoontui vuonna 1925 maailman lasten hyvinvoinnin konferenssiin. Tuloksena siitä kirjoitettiin ensimmäinen selvitys lastensuojelusta. Samalla päätettiin viettää yksi päivä vuodesta lasten oikeuksien, 
tarpeiden ja huolenpidon kunniaksi. Tällä hetkellä yli 30 maassa juhlitaan Kansainvälistä lasten päivää.

Panfun lasten päivästä tulee oikein hauska! Silloin on kultapanda päiviä ja sitten lastenkutsut! Kaupungin postilaatikosta voi tulostaa hienon kortin :)


Tassutellen,
Sasse


ps-huomasittekos jo sivupalkissa olevan kyselyn? =>
Kannattaa vastata siihen! ;D
pps-Myös Kuukauden tähtimerkki on tullut! Katso onko sinun merkkisi siellä. Kuukauden tähtimerkki löytyy Melkein heti ensimmäisenä yliksen jälkeen :)

3 kommenttia:

  1. Kiitos Sasse rakas hyvästä tsempistä <33 Ja love siis EI ole lopannut, joten kaikki on hyvin taas.

    ♥:lla, Jade

    VastaaPoista
  2. Sasse kun katsoin tota pandakirjaa niin laita siihen hymiö juttuun että kaikki on hyviä.

    VastaaPoista
  3. Jade: Juu ♥

    Laura: Okei :) Hoituu!

    VastaaPoista

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.