Lukijat

21. kesäkuuta 2011

Haij haij! +Pikkulinnut visertävät

Moijoijoijoi! Tnä menin Panfuu ja heti ostin ne kaTI:n Kalusteet! Varmaan ihmettelette tätä lyhenne kieltäni! Mutta taisin saada Ellalta tartunnan LyKoon! Eli: Tnä=Tänään, kaTi=Kaluste Tiistai, Lyko=Lyhenne kuume. Hih, tästähän tulee hauskaa LOL. No lol on vanha juttu mutta ehkäåä me voimme keksiä uusia lyhenteitä? Kertokaa kommeissa millaisia lyhenteitä te keksitte! 

Suomen Oloko avattiin tänään! Huippu mahtavaa, mutta olen niin vanha etten oikeen tajua siitä mitään =3= 
Sinne voi kirjautua omalla Panfu Pandalla joka on erittäin kätevää. Pääsee kahteen paikkaan samaan aikaan! Mutta myöhemmin tajusin klikata puhuvaa puuta (myös Neg kertoo blogissaan jotain tästä asiasta) Oli hienoa nähdä monta MONTA panfu kaveria olokossa! Taidan ryhtyä Olokoojaksi ;)) Eli pelaan Olokoakin. Olokossa oli panfu6b, pokotin, lovelynatalia, ....jne. Huh, huh, paljon oli! 

Hassu juttu oli kun eräs ystäväni kertoi Maxin sanoneen että olen hyvä bloggari mutta olen höpissyt jotain lopettamisesta. Se on totta mutta nyt olen tajunnut että kuulun tänne ja rakastan ystäviäni! 

Nähdään Panfussa ja Olokossa!

Tassutellen iloinen,

3 kommenttia:

  1. No lyhenteitä en käytä kun pk:ta ja bkk:ta

    Mä aijon kokeilla olokoa mut Panfun asioissa aijon eniten pysyä!

    Toivottovasti muutkin akovat tehdä tolleen että en jää yksin Panfuilee!m :´(

    VastaaPoista
  2. Hevostytsy. Varmasti bloggarit jäävät panfuun. Ja muutenkin kun ollaan bloggareita niin kyllä meidän pitää olla niinkun panfussa ja kirjoittaa siitä.

    Mutta niitä lyhenteitä.. HyJu = Hyvää juhannusta. No laitoin nyt vain yhen.

    LauraGirl

    VastaaPoista
  3. Tytsy: Okei :) Ne onkin aikalailla suosittuja lyhenteitä. Mäkin tottakai aijjon eniten pysyä Panfussa ♥

    Laura: Juu. Kiva lyhenne :)

    VastaaPoista

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.