Lukijat

12. marraskuuta 2011

Täällä taas!

Hola hola! Tulin takaisin tänne reportoimaan koska on niiiin paljon ihania (ja vähemmän ihania) uutisia kerrottavana teille pikku kultasille (: Eli aloitetaas mun suosikki uutisesta


Iglu ja joulukalenteri
Joulu lähestyy ja sitä on syytä juhlistaa! Perinteisesti Panfussa on iglu, jossa on makea joulukalenteri. Siellä on joka päivä uusi yllätys! Tulkaan Panfuun auttamaan iglun rakentamisessa.
igloo


Ihanaa! Tätä mä oonkin odottanut! Viime vuonna tää idea oli tosi ihana ja vieläkin on. Mä ainakin aijon joka päivä käydä katsastamassa joulukalenterin ;) 
Yleiskatsaus seikkailuhistoriaan
Tästä lähtien lähetämme kaikille aktiivisille pelaajille joka toinen viikko sähköpostin, josta ilmenee, mitä kaikkea olette puuhailleet Panfussa. Niin voitte näyttää vanhemmillenne, mitä seikkailuja olette kokeneet, mitä suorituksia ja taitoja olette hankkineet, ja miten olette edistyneet oppimisessa.
parentsmailing

 Tää on hyvä jotta me tiedetään itsekkin omaa Panfu historiaa. Vaikka mun ensimmäiset ei ollukkaan kovin "mainittavat" :D

Nyt sitte tahtoisin vertailla Enkun ja Suomen Panfua. Ne ei ulkomuodoltaan ole erilaiset mutta pandojen käytös ja semmoinen oli aika erilaista. Kuvia?





Eka juttu on tietysti erikieli. Englantia ei oo kovin vaikee ymmärtää varsinkaan tämmösessä lapsien peli paikassa. 2 kuvassa luulin noita oikeiks pandoiks alussa mut sit tajusin et ne ei oo ku ne vilkutti kaikki samaan aikaan ;D
Kaupungissa oli tosi paljon pandoja päiväsaikaan. Enimmäkseen kultiksia. Kultisten käytös oli itseasiassa TOSI erilaist ku Suomen pandoilla. Mäkin jouduin kiusaamisen kohteeksi pariin otteeseen, mut siitä selvittiin. Ei netti juttuja pidä ottaa tosissaan ;) 
Servereitä on kaks enemmän. Niitähän on siis poistettu mutta nyt siel on enää 5.
Ja mainokset. Enkun Panfussa tulee mainoksii ruudun sivuille ja sit siihen kun se lataa jotain paikkaa. x_x se on ärsyttävää, kultiksille ei tuu mainoksii, taviksille tulee. Missä reiluus? 
No siinäpä sitten tietoa enkun Panfusta.
See ya!

Syksyisin tassuin,
Sasse

2 kommenttia:

  1. Nii, se on aika ärsyttävää kun tulee mainoksia lastenpelissä. Et eikse oo aika turvatonta pienill? Ihmettelen!

    Poko

    VastaaPoista
  2. Poko: Jep, mut onneks ne on sellasii mainoksii et niistä ei tuu mitää vaaraa (:...

    VastaaPoista

Heips! Varmaan kommentoit kun luitkin? Muistahan että kirosanoja ja muuta rumaa kieltä ei suvaita :) Vastaan kommeihin yleensä koulun jälkeen tai aamuisin.